AK Parti’den hasta çocuklara 23 Nİsan sürprizi

AK Parti’den hasta çocuklara  23 Nİsan sürprizi

27.04.2016 13:02:03

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında hastanelerde tedavi görmek amaçlı yatan çocukları unutmayan AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, hazırladıkları 23 Nisan etkinliğiyle minik kalplere bayram coşkusu yaşattı. İlçe Başkan Vekili Elif Koryürek tarafından organize edilen programa ilçe yöneticileri de eşlik etti.

KUTLU: 23 NİSAN 1920 DÜNYADA İLK VE TEK ÇOCUK BAYRAMI OLARAK BÜTÜN İNSANLIK İÇİN BARIŞ DOLU AYDINLIK BİR GELECEK ÇAĞRISI OLMUŞTUR
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dünyadaki emperyalist güçlerin işgal girişimlerine topyekûn başkaldıran milletimiz, Kurtuluş Savaşı'yla, tarih önünde büyük bir sınav vermiş, bu mücadeleyle milletimizin birlik ve beraberlikle oluşturduğu gücün yenilmezliğini tüm dünyaya ispatlamıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletimizin dünyada bir benzeri daha olmayan İstiklal mücadelesinin, bu en büyük ve en anlamlı milli mutabakatının içinde doğmuş, milli egemenliğimizin de en somut tecellisi olmuştur. 23 Nisan 1920 TBMM'nin kurulmasının yanında dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olarak da bütün insanlık için barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısı olmuştur. 23 Nisan bayramımızı çocuklara adayarak dünyada ilk çocuk bayramı ilan etmesi Mustafa Kemal Atatürk'ün barışa ve dünya çocuklarına verdiği önemin bir göstergesidir. Tüm bu duygu ve düşünceler içinde çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve gazi meclisimizin kuruluşunu en içten dileklerimle kutluyorum.”

PALYAÇOLAR ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİ
Palyaçoların eğlendirdiği çocuklar kendi bayramlarında rahatsızlıklarını bir süreliğine de olsa unutma fırsatı buldu. Çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatan AK Parti heyeti, rengarenk hediyeler sunarak yüzlerinde tebessüm oluşmasına katkıda bulundu. Aynı zamanda yine hastanede bulunan Gökhan Araz'ın doğum günü kesilen pasta ile kutlandı.

Haber MERKEZİ

YORUM YAP