1.Sınıf öğrencileri hediyelerine kavuştu

1.Sınıf öğrencileri hediyelerine kavuştu

1.10.2020 13:57:08

Silivri Belediyesi, 1. sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtımına köy okullarından başladı. Protokol üyelerinin katıldığı dağıtım töreninin ardından belediye tarafından okullarda yapılan diğer çalışmalar da yerinde incelendi.

Silivri Belediyesi, Volkan Yılmaz'ın başkanlığında 2020-2021 eğitim-öğretim yılında 1. sınıf başlayan öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemelerinin dağıtımına köy okullarından başladı. 

Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, bugün Danamandıra İlkokulu, Sayalar İlkokulu ve Çayırdere İlkokulu ziyaret edilerek miniklere çanta ve kırtasiye malzemesi hediyelerini sundu.

Silivri Belediyesinin eğitime destek projeleri kapsamında yapımı tamamlanan yeni tuvaletler, tiyatro ve konferans salonu, kütüphane ve bilgisayar odaları incelendi. Katkıda bulunanlara teşekkür plaketi sunuldu.

Okullara ve öğrencilere hayırlı olsun dileklerini ileten protokol üyeleri, yeni öğretim yılının sağlık ve huzur içinde geçmesiyle ilgili temennilerini ilettiler.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP