‘1 Milyon Üye’nin tüm geliri Fenerbahçe Üniversitesi için

‘1 Milyon Üye’nin tüm geliri Fenerbahçe Üniversitesi için

24.05.2016 10:38:57

Fenerbahçe Spor Kulübü Şubeleri Hedef 1 Milyon Üye projesi için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadından başlayan ve Trakya'nın dolaşılacağı "1 Milyon Üye İçin Pedalla" projesi kapsamında Cumartesi günü Silivri de ziyaret edildi. Trakya Bölgesi'ni kapsayacak kampanya boyunca Fenerbahçeli 2 bisikletli Hakan Sevin ve Salih Uzgur, sarı-lacivert bisikletleri ve üzerlerindeki Hedef 1 Milyon Üye tişörtleriyle yaklaşık 551 kilometrelik bir parkuru pedallayarak kat edecekler.
“1 Milyon Üye İçin Pedalla" etkinliği sporcuları Selimpaşa'da Silivri "Mebikom" bisiklet grubu ile birleştiler. Silivri Motosiklet Kulübü üyeleri eskortluğunda Silivri Atatürk Meydanı'nda Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fenerbahçe Silivri Şube Başkanı Orhan Öpçin ve Mesut Söylet, Süleyman Gencoğlu ve Hakan Kocabaş'ın aralarında bulunduğu yönetim kurulu üyeleri, üye ve taraftarlar tarafından karşılandılar.


ÖPÇİN: “1 MİLYON ÜYE"NİN TÜM GELİRİ FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ İÇİN KULLANILACAK
Fenerbahçe Silivri Şube Başkanı Orhan Öpçin, "1 Milyon Üye" projesinden elde edilecek tüm gelirin YÖK'ten kuruluşu onaylanan Fenerbahçe Üniversitesi için kullanılacağını vurguladı. Öpçin, Silivri Belediyesi ile Fenerbahçe Üniversitesi arasında imzalanan yer tahsis protokolüne de işaret ederek, “Fenerbahçeli veya değil, Silivri'nin üniversite kenti olmasını isteyen herkesi kulübümüzün üyelik kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz” dedi. Yapılan konuşmalardan sonra üyelik işlemleri gerçekleştirildi.

SMK DE DESTEK VERDİ
"1 Milyon Üye İçin Pedalla" projesinin Silivri ayağında Silivri Motosiklet Kulübü de destek verdi. Büyükçekmece'den Çadoks grubu ile birlikte gelen Fenerbahçeli bisikletli sporcular Selimpaşa' da karşılayıp, Silivri Motosiklet Kulübü'nün escotluğuyla Silivri'ye Atatürk Meydanına getirildi.

CİRİT ŞAMPİYONUMUZA, TAKIMIN İMZALADIĞI FENERBAHÇE FORMASI
Türkiye cirit atma rekortmeni, cirit ve yüzmede dünya üçüncüsü Milli sporcu ve Fenerbahçe taraftarı Volkan Yavuzaslan'ın'ın üyelik işlemleri "1 Milyon Üye İçin Pedalla" Silivri ayağında gerçekleştirildi. Ekip bu güzel ziyaretlerinde şampiyonumuz Volkan Yavuzaslan'a takımın imzaladığı formayı da hediye ettiler.
Bisikletçileri hem bisiklet sporunun önemi konusunda farkındalık yaratmak hem de "Hedef 1 Milyon Üye" Projesi kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü'ne destek olmak için yolculuklarına devam edecekler.


Haber MERKEZİ

YORUM YAP