Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Yaşam Merkezi için incelemeler

Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Yaşam Merkezi için incelemeler

24.01.2022 09:31:02

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Manisa Organize Sanayi Bölgesinde ilçemize kazandırılacak Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Yaşam Merkezi'ne yönelik yerinde incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günler Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı için Manisa'da bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Manisa Organize Sanayi Bölgesinde Elginkan Vakfı Başkanı Gaye Akçen ile birlikte, önceden açıkladığı üzere, Silivri'ye kazandırılacak "Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Yaşam Merkezi"ne yönelik incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgili Başkan Yılmaz şu değerlendirmeyi paylaştı: “Elginkan Vakfı işbirliğiyle Silivri'mize kazandıracağımız "Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Yaşam Merkezi" için Manisa Organize Sanayi Bölgesindeyiz.

Burada çok önemli ve anlamlı hizmetlerde bulunan Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri (ZEKİ) Yaşam Merkezi'ni, Elginkan Vakfı Başkanı Gaye Akçen ile birlikte ziyaret ederek güzel yürekli yavrularımızla, kardeşlerimizle bir araya geldik.

Zihinsel engellilerimizi iş hayatına katabilme amacıyla Silivri'de hayata geçirmeyi planladığımız projemizin detaylarını değerlendirdik. İşbirliğinden dolayı Gaye Hanımefendi'ye, ev sahibi Manisa OSB Bölge Müdürü Funda Karaboran ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.”

YORUM YAP