Zafer Yalçın: İhanet değil de nedir?

Zafer Yalçın: İhanet değil de nedir?

11.09.2023 10:57:25

“Değirmenköy'de Mezbahane tapulu alanın özel şirket veya kişilere kiralanmak istenmesi Silivri çiftçisine ihanet değil de nedir?” diye soran MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “İstanbul'un en çok hayvancılık yapılan ilçelerinden Silivri'de mezbahane ihtiyacı gün gibi ortadayken, yapım yetkisi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi uhdesindeyken, elzem olan bu konuda skandal bir karara imza atan İBB Encümeni neyi amaçlamaktadır?” diye sorusunu yineledi.

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, CHP'nin açıklamasına yanıt verdi.

“CHP İLÇE BAŞKANI SKANDAL KARARININ ÜSTÜNÜ KAPATMA ÇABASIYLA GÜNDEM DEĞİŞTİRME TELAŞINA DÜŞMÜŞTÜR”
CHP ile MHP arasında Değirmenköy'deki mezbahane tapulu alanın, İBB tarafından depo olarak kiraya verilmek istenmesi olayında süren tartışmada Zafer Yalçın'ın beyanı şu şekilde: “CHP İlçe Başkanı, kamuoyunu yanıltma ve yönlendirme amacı taşıyan açıklamalarına bir yenisini daha eklemiştir.
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından Silivrili çiftçilerimizin kanayan yaralarından birisi olan mezbahane alanıyla ilgili skandal kararının üstünü kapatma çabasıyla gündem değiştirme telaşına düşmüştür.
İstanbul'un en çok hayvancılık yapılan ilçelerinden Silivri'de mezbahane ihtiyacı gün gibi ortadayken, yapım yetkisi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi uhdesindeyken, elzem olan bu konuda skandal bir karara imza atan İBB Encümeni neyi amaçlamaktadır?
“İHANET DEĞİL DE NEDİR?”
Değirmenköy'de Mezbahane tapulu alanın özel şirket veya kişilere kiralanmak istenmesi Silivri çiftçisine ihanet değil de nedir? Bunu aydınlatmak yerine, sözde basın açıklamalarında Cumhur İttifakının MHP'li Silivri Belediyemizin uygulamaları hedef alınmıştır. Meclis toplantılarında Sayın Belediye Başkanımız, tüm meclis üyeleri huzurunda, basın ve kameralar karşısında kamuoyunun bilgisine sunarak çarpıtmak istenen asılsız konuları açıklamıştır ve arşivlerde bulunmaktadır.
Şecaat arz ederken merd-i kıbti sirkatin söylermiş. Asıl komik olan kendisidir. Üstelik palavracıdır.
Yalanları gerçekmiş gibi söylemek CHP İlçe Başkanı ve avanesinin tutunacak bir dal bulamadığından kaynaklanmaktadır. Berker Esen gibi tiplerin karnından konuşuyor olmaları, Silivri tarihinde “herkesin belediyesi ve herkesin belediye başkanı” anlayışının toplumda kabul görmesidir.
“OPERASYONLARI ELLERİNDE PATLAMAYA DEVAM EDECEKTİR”
İBB tarafından Değirmenköy'de mezbahane tapulu yerin neden depo amacıyla kiraya çıkarılmak istenmesini açıklamak yerine, yapmaya çalıştıkları algı operasyonları ellerinde patlamaya devam edecektir.”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » 6-0’lık Erbaa yenilgisi üzerine

YORUM YAP