Zafer Yalçın: Borç tablosu gerçek dışı bilgilerle hazırlanmış

Zafer Yalçın: Borç tablosu gerçek dışı bilgilerle hazırlanmış

9.05.2024 13:14:58

Ortak basın toplantısında konuşan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Acele, daha doğrusu siparişle hazırlattıkları alenen belli olan “Silivri Belediyesi Geçmiş Dönem Borç Tablosu”, kamuoyunun bilmesi gereken önemli bir detayı da belgelemiştir. O da yeni yönetimin bilgi, yetenek ve kabiliyetlerinin çapıdır! Borç tablosu olarak takdim edilen belgede bir hata ya da yanlışlık aramak beyhudedir. Çünkü tablo baştan sona gerçekleri saptırmak ve algı oluşturmak için, gerçek dışı bilgilere yer verilerek hazırlanmıştır” dedi.

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, belediye meclis toplantısında sunulan borç tablosuna ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Yalçın, tablonun gerçek dışı bilgilere dayanarak hazırlandığını iddia etti.
Konuşmasında, diğer CHP'li belediyelerin benzer şekilde borçları kamuoyuna duyurduklarını ve algı oluşturmak amacıyla bu tür eylemleri gerçekleştirdiklerini belirten Yalçın, Silivri Belediyesi'nde sunulan borç tablosunun da aynı doğrultuda hazırlandığını ileri sürdü.
YALÇIN: BORÇ TABLOSU GERÇEK DIŞI BİLGİLERE YER VERİLEREK HAZIRLANMIŞ
MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, konuşmasında şu sözlerine yer verdi: “6 Mayıs 2024 Pazartesi günü belediye meclis toplantısında gündeme getirilen sözde borç tablosu hakkında, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesine yönelik tespit ve değerlendirme yapma durumu hasıl olmuştur.
Öncelikle söylemek isterim ki, diğer CHP'li belediyelerin, sözüm ona devraldıkları borçları, pankart açma eylemleri gibi algı yaratmak üzere ifşa ettikleri ortadadır.
Silivri meclisinde sunulan manzara, CHP'li Belediye Başkanı Balcıoğlu'nun, “Biz bu uygulama dışında kalırsak büyüklerimiz bizi kınarlar ve suçlarlar” endişesine kapılarak, diğer belediyeleri taklit etmesinin kötü bir örneğidir.
Acele, daha doğrusu siparişle hazırlattıkları alenen belli olan “Silivri Belediyesi Geçmiş Dönem Borç Tablosu”, kamuoyunun bilmesi gereken önemli bir detayı da belgelemiştir. O da yeni yönetimin bilgi, yetenek ve kabiliyetlerinin çapıdır!
Borç tablosu olarak takdim edilen belgede bir hata ya da yanlışlık aramak beyhudedir. Çünkü tablo baştan sona gerçekleri saptırmak ve algı oluşturmak için, gerçek dışı bilgilere yer verilerek hazırlanmıştır. Durum bundan ibarettir.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP