“Yorulmayacağız, yılmayacağız, çok çalışacağız”

“Yorulmayacağız, yılmayacağız, çok çalışacağız”

8.04.2018 10:22:58

BOZOĞLU'DAN DAVET VE DUYURU

“Yorulmayacağız, yılmayacağız, çok çalışacağız”

8 Nisan 2018 Pazar, bugün saat 17.00'da Mega Saray'da gerçekleştirilecek AK Parti Silivri 6. Olağan Kongrede İlçe Başkan Adayı olan Mutlu Bozoğlu, konuyla ilgili çağrıda bulundu.

Bozoğlu'nun genel kurul öncesi teşkilat mensupları ve kamuoyuna yansıttığı görüşler şöyle:

BOZOĞLU: DEVRALACAĞIMIZ HİZMET SANCAĞINI DAHA ÜST SEVİYELERE TAŞIMAK BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR

“Değerli Hemşerilerim Kıymetli Dava Arkadaşlarım; 08 Nisan Pazar günü “Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam” sloganı ile AK Parti Silivri İlçe Teşkilatımızın 6. Olağan kongresini gerçekleştireceğiz. 8 Nisan artık bizim için sıradan bir gün değil, siz değerli hemşerilerimize hizmet yolunda büyük bir şevk ve aşkla hizmet edeceğimiz çok önemli bir sürecin başlangıç günüdür.

Kuruluşundan bu güne kadar çok büyük fedakârlıklar gösterilerek ve büyüyerek bu günlere gelen partimizin devralacağımız hizmet sancağını daha üst seviyelere taşımak bizim boynumuzun borcudur. Bu şuurla işimizi gücümüzü bir kenara bıraktık. Ailelerimizle helalleşip büyüklerimizin dualarını aldık. Şahsi çıkarlarımızı, menfaatlerimizi unutup, AK hizmetleri büyük bir hasretle bekleyen siz değerli hemşerilerimize hizmet etmek ve partimizin sancağını sizlerle birlikte olması gereken yere dikmek için, uyumayacağız, yorulmayacağız, yılmayacağız ve çok çalışacağız.

Bu heyecan ve azmimize güç vermek, yedi düvele karşı dimdik duran, AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gücüne güç katmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, “bu davada ben de varım” demek için, mazluma güç, zalime korku vermek için bu sevdaya gönül vermiş bütün dava arkadaşlarımızla birlikte olacağımız kongremize katılımınız bizim için çok önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Silivrili hemşerilerimiz olmak üzere, bu davaya gönül vermiş bütün arkadaşlarımızı ve kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızı 08 Nisan 2018 Pazar günü saat 17.00'de Silivri Mega Saray Düğün Salonunda gerçekleştireceğimiz partimizin 6. Olağan İlçe Kongresine davet ediyor, saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Duru’dan düşme açıklaması

YORUM YAP