Yönetici kadroları boş olan eğitim kurumlarımız

Yönetici kadroları boş olan eğitim kurumlarımız

24.06.2022 10:55:54

Müdür, Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcılığı boş bulunan ilçemiz eğitim kurumları açıklandı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Müdür, Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcılığı boş bulunan eğitim kurumların listesini paylaştı. Listeye göre ilçemiz kurumlarındaki durum şöyle;

MÜDÜRLÜK KADROSU BOŞ KURUMLAR

Müdürlük kadroları boş olan eğitim kurumlarımız şöyle; Alipaşa Fethi Erkoç İlkokulu, Namık Kemal İlkokulu ve Silivri Bilim ve Sanat Merkezi.

MÜDÜR YARDIMCILIĞI KADROSU BOŞ KURUMLAR

Müdür Yardımcılığı kadrosu boş olan eğitim kurumlarımız ise şöyle; 80 Yıl Cumhuriyet İlkokulu, 80 Yıl Cumhuriyet Ortaokulu,  Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu, Akören Ümit Aksun İlkokulu, Akören Ümit Aksun Ortaokulu, Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, Büyük Kılıçlı İlkokulu, Çeltik İlkokulu, Danamandıra Ortaokulu, Değirmenköy Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi, Gümüşyaka H.Ahmet Saliha Ölçer İlkokulu, Gümüşyaka Ortaokulu, İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe, Mimar Sinan Ortaokulu, Namık Kemal Ortaokulu, Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu, Prof.Dr. Besim Üstünel Anaokulu, Silivri Adalet Mesleki Eğitim Merkezi, Silivri Bilim ve Sanat Merkezi, Şehit Olcay Özcan Ortaokulu, Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şerife Baldöktü Özel Eğitim Anaokulu ve Yavuz Selim İlkokulu.

Renginar SALİ

 

 

YORUM YAP