Sarıbekir Lisesi’nin çalışmaları hakkında sunum yapıldı

Sarıbekir Lisesi’nin çalışmaları hakkında sunum yapıldı

24.06.2022 10:53:07

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Proje Yürütme Kurulu Toplantısı ve Rehber Öğretmenler Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Proje Yürütme Kurulu toplantısı ve akabinde Rehber Öğretmenler Tanıtım Toplantısı, geçtiğimiz gün Kanepe Restoran'da gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Bimed Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz, Sarten Ambalaj Yönetimi Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, İSO temsilcisi Sinem Kovancı katıldı.

MEB ROBOT YARIŞMASI VE KATILIMLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Ayrıca ilçemizin farklı okullarından Rehber öğretmenler toplantıya iştirak ettiler. Okul Müdürü Gürsel Ergün'ün moderatörlüğünde sunumla başlandı. Bilişim Teknolojileri Alan şefi Serkan Kılıçer, Şanlıurfa'da düzenlenen, okulun 3 robotla katıldığı ve 3 öğretmen 6 öğrencinin katılım sağladığı, Geleneksel MEB Robot Yarışması hakkında bilgilendirme yaptı.

ELEKTRİKLİ ARAÇ “AKIN 1” İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Daha sonra Bilişim Teknolojileri öğretmeni Çağrı Afşin Akyol ve iki öğrenci tarafından TÜBİTAK  Teknofest yarışmalarına hazırlanan, okulda yapımı devam eden Elektrikli Araç “AKIN 1” ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Rehber öğretmenleri de söz alarak değerlendirmelerde bulundukları toplantı katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.

sarı 1

Renginar SALİ

YORUM YAP