Yılmaz: Silivri’ye şans tanıyın

Yılmaz: Silivri’ye şans tanıyın

18.03.2019 15:51:23

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği temsilcileriyle buluşan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Silivri'yi değiştirme ve dönüştürme hedefi adına destek istedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile birlikte Pazar günü sabah kahvaltısında Silivri Bulgaristan Göçmenleri Derneği üyeleri ile Öğretmenevinde bir araya geldiler.

DERNEK BAŞKANINDAN, TEMSİL TEŞEKKÜRÜ

Dernek Başkanı Beyzat Bedel, dernekçiliğin zor bir iş olduğunu belirtirken üyelerinin desteğiyle güç bulduklarını, Cumhur İttifakı'na dernek yönetimlerinden Avukat Şükriye Akkaya'ya ve üyelerinden Sami Barlas'ı meclis listelerinde değerlendirmelerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantıda söz alan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, yerel yönetim hedeflerinden söz ederken, kadınların projelerinde başlıca yer alacağını belirtti, çocuklarının ve geleceğimizin mimarları gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için hayata geçirmek istedikleri belediyecilik uygulamalarından söz etti.

“HAYAL ETTİĞİMİZ SİLİVRİ İÇİN KADINLARIMIZIN DESTEĞİNE, HERKESİN KATKILARINA İHTİYACIMIZ VAR”

Mustafa Kemal Atatürk'ün kadınlara toplumda erkeklerle eşit şekilde yer alması için bütün Avrupa ülkelerinden önce tanıdığı seçme hakkında atıfta bulunan Yılmaz, “Hayal ettiğimiz Silivri'yi ancak kadınlarımızın desteği, herkesin katkılarıyla gerçekleştirebiliriz” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZDA, İNSAN UNSURUNU ASLA GÖZ ARDI ETMEYECEĞİZ”

Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümüne 23 dev projelerini gerçekleştirerek Silivri'yi taşımak istediklerini belirten Cumhur İttifakı Başkan Adayı, “Birçok hizmet ve yatırımı yapabiliriz, daha fazlasını İBB ve Hükümet desteğiyle getirebiliriz Silivri'ye ama onları anlamlandıracak insan unsurunu asla unutmayacağız. Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımızın beklentilerini gerçekleştirmek çabasını hiçbir zaman terk etmeyeceğiz. Silivri'yi bütüncül bir anlayışla, herkesi kucaklayarak ve yönetim anlayışımıza dahil ederek yol alacağız. Sizlerle birlikte karar verip, projelerimizi beraber uygulayacağız. Silivri'nin yenilenmeye, yeniden düzenlemeye acil ihtiyacı var. Sahip olduğu zenginlik ve fırsatlara rağmen Silivri'nin insanını ve sokaklarını kaplayan umutsuzluğu ortadan kaldırmak için bir şey yapmamız lazım. Siz bir şeyi değiştirin, toplumsal beklentiler doğrultusunda geri kalan her şeyi biz değiştireceğiz. Kendimize inanmamız, ele ele tutuşmamız lazım. Ötekileştirerek, kavga ederek, birbirimizin yüzüne bakmayarak daha fazla gidecek bir yolumuz yok. 7-24 saat hizmet anlayışı ile sizlerin arasında olacağız. Silivri'yi marka kent yapıp yeniden bölgenin ve İstanbul'un başta gelen cazibe merkezlerinden birine dönüştüreceğiz.

Silivri'nin potansiyellerini geliştirip, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kente dönüştürmemiz lazım.

“İDEOLOJİ DEĞİL, ADAY ÖNEMLİ”

Silivri'ye kim bugüne kadar hizmet ettiyse herkese teşekkür ediyoruz. Ama 10 yılın ardından yapılanların yerine yapılmayanlar ve yaptırılmayanlar konuşuluyorsa, bunun hakkında gerekli değerlendirme de yapılmalı. İdeolojiler artık hükmünü yitirdi, yerel seçimlerde adayların önemi ise malum. Size güven veren, söz verdiklerini yapacak olanlara kulağınızı, gözünüzü, gönlünüzü açın ve Silivri artık hak ettiği gelişmişlik düzeyine doğru emin adımlarla yol alsın.

Silivri'ni huzuru kimsenin tahsis tekelinde değil, hepimizin ortak eseri. Ve bu eseri artık sosyal, üretken ve gönül belediyeciliği ile buluşturarak Silivri'yi marka değerine kavuşturmak, tarımı, turizmi, eğitim kenti, üretim şehri olma yolunda bizlere fırsat verin” şeklinde konuştu.

 

 

YORUM YAP