Atatürk Lİsesİ’ne eTwinning Okul Etiketi

Atatürk Lİsesİ’ne eTwinning Okul Etiketi

18.03.2019 15:51:41

Atatürk Anadolu Lisesi, eTwinning Okul Etiketi kazanarak Avrupa seviyesinde yüksek görünürlüğe sahip okul statüsüne ulaştı. 

Atatürk Anadolu Lisesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Okulun eTwinning ekibinin yaptığı başvuru üzerine Atatürk Anadolu Lisesi, eTwinning Okul Etiketi kazanan 1,004 okul arasında yerini aldı. Dijital uygulamaları, e-Güvenlik uygulamaları, pedagoji alanında yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, çalışanların sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi, çalışanlar ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi gibi taşıdığı özelliklerle öncü okul seçildi.

NİZAMOĞLU: OKULUMUZDAN MÜTHİŞ BİR BAŞARI DAHA
Okul Müdürü Ali Volkan Nizamoğlu, başarılarının sonucunda kazandıkları ödül dolayısıyla mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: “Okulumuzdan müthiş bir başarı daha... eTwinning Okul Etiketi alarak Avrupa seviyesinde yüksek görünürlüğe sahip okul statüsüne ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
eTwinning Okul Etiketini, tüm tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerimizde gösterebilecek, okul personeli ve yönetimi, özel mesleki gelişim programlarına katılmak için davet edileceklerdir.”
Renginar SALİ

YORUM YAP