Yılmaz: Silivri’nin derdi olduğunda güzel insanları el ele veriyor

Yılmaz: Silivri’nin derdi olduğunda güzel insanları el ele veriyor

23.03.2021 16:36:27

Silivri Şoför ve Otomobilciler Odasının yeni hizmet binası açılışında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri'nin derdi kederi olduğunda bu şehrin güzel insanları bir araya gelip, el ele verip birçok güzel işe el atabiliyor. Bugün bu mekân da onlardan birisi” dedi.

Silivri Şoför ve Otomobilciler Odasının yeni hizmet binası açılışı dün yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Açılışa Silivri Kaymakamı Ali Partal, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tamer Dodurka, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, siyasi parti ilçe başkanları, oda ve STK temsilcileri yoğun katılım gösterdiler.

ŞOFÖRLERİN BAŞKANINDAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odamızın yeni hizmet binasına taşınması vesilesiyle, gerçekleştireceğimiz açılış törenimize hepiniz hoş geldiniz. Yeni hizmet binamızın odamıza tahsis edilmesinde, prosedürlerin gerçekleştirilmesi ve tadilatının yapılmasında Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz baştan sona kadar bizlerden desteğini esirgememiş, çok emeği geçmiştir. Maddi ve manevi her türlü destekleri için odamız ve esnaflarımız adına başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

AKINCI, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz'a da teşekkürlerimi borç bilirim. Silivri Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanımız Ercan Çalışkan'a da yapmış olduğu fedakarlık ve destekleri için teşekkür ederiz. Yine binamızın tadilatı sırasında katkıda bulunan Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'e, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin'e ve tüm emeği geçenlere katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”

“UZUN YILLARDIR UĞRAŞ VERDİĞİMİZ OLAYI GERÇEKLEŞTİRDİK”

“Görev süremiz boyunca gerçekli mercilerle görüşerek talepte bulunarak uzun yıllardır uğraş verdiğimi bir olayı bugün gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Akıncı, hizmet binalarının konum uygunluğundan söz ederken, “Kısıtlı bütçemizle ve zor şartlarda üyelerimizin menfaatini gözeterek odamızın bir kuruşuna bile zarar vermemek adına uğraş verdiğimizden dolayı odamıza maddi anlamda da bir destek sağlanmış olacaktır” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: SİLİVRİ'NİN DERDİ OLDUĞUNDA GÜZEL İNSANLARI EL ELE VERİYOR

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası binasının tüm otomobilci esnafına hayırlı uğurlu olmasını dilerken daha önce esnaf odası başkanlığı yapmış, yönetim kurulunda bulunmuş ve aramızdan ayrılmış bütün büyüklerimizi de rahmet ve şükranla yad etmek istiyorum. Başkanımız birçok kuruma teşekkür etti. Esasen işin özü de bu aslında. Silivri'nin derdi kederi olduğunda bu şehrin güzel insanları bir araya gelip, el ele verip birçok güzel işe el atabiliyor. Bugün bu mekân da onlardan birisi. Bu şehirde yaşayan herkese sevgiyle, hürmetle bir kez daha kucaklıyorum.”

PARTAL: SİLİVRİ, YİNE BİRLİK BERABERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLİYOR

İlçe Kaymakamı Ali Partal, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Birlik beraberliğin en güzel örneğini bugün yaşıyoruz. Sanayi Sitesi Kooperatifi kucak açmış. Gayet güzel bir birlik beraberlik örneğini her zaman olduğu gibi Silivri yine sergiliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediyemizin epeyce bir desteği olmuş. Volkan Yılmaz beye ve Belediye Başkanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah hayırlısı olur. Odamızın esnafı en güzel şeylere layık. İnşallah daha güzel binalarda, daha güzel hizmetler sunarlar. Silivri'mize hayırlı olsun.”

 Sevginar SALİ

 

 

YORUM YAP