Yılmaz: Silivri’mize hayırlı olsun

Yılmaz: Silivri’mize hayırlı olsun

28.04.2023 11:40:33

Kısa süre içinde tamamlanan Silivri Sahil Güvenlik Komutanlığı Binası'na ilişkin açıklamada bulunan Başkan Volkan Yılmaz, “Bu hizmet binalarının hayata geçmesinde çok büyük emekleri olan, kapılarını her çaldığımızda kapıları bize ardına kadar açık olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum” dedi.news_1682004890

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, açılışa hazırlanan Silivri Sahil Güvenlik Komutanlığı Binası'nı “Yakıştı mı, yakıştı…” notuyla paylaştı.
Silivri Belediyesi tarafından kazandırılan Sahil Güvenlik Komutanlığı Hizmet Binası'na yönelik görüşlerini aktaran Başkan Volkan Yılmaz, “Kolluk kuvvetlerimizin daha konforlu, güvenli ve donanımlı binalarda görev yapabilmesi için yaptığımız girişimlerle Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız, İlçe Jandarma Komutanlığı binamız ve Selimpaşa Şehit Emin İpşir Polis Merkezimiz hizmete açıldı.
42 kilometre uzunluğundaki sahil şeridimizde Sahil Güvenlik Binasına da ihtiyaç vardı. Bu kapsamda Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu ile istişarelerde bulunduk.
Sonuç olarak taleplerimiz doğrultusunda tamamlanarak hizmet vermeye başladı. Dalgakıran mevkiinde 142 m2 alana tek kat olarak inşa edilen binada, mutfak, wc, ofis ve teçhizat malzemeleri bulunuyor.
Bu hizmet binalarının hayata geçmesinde çok büyük emekleri olan, kapılarını her çaldığımızda kapıları bize ardına kadar açık olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a çok ama çok teşekkür ediyorum. Silivri'mize hayırlı uğurlu olsun.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP