Yılmaz, mazbatasını Bahçeli’ye takdim etti

Yılmaz, mazbatasını Bahçeli’ye takdim etti

16.04.2019 10:52:44

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare kampına MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile birlikte katıldı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, hafta sonu MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile birlikte Ankara Kızılcahamam'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Milletvekilleri toplantısında Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
Bahçeli'nin başkanlığında gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri ve MYK üyeleri müşterek değerlendirme toplantısında, Yılmaz söz alarak Silivri seçimleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Yılmaz, MHP'nin Kızılcahamam kampında Silivri Belediye Başkanlığı mazbatasını Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye takdim etti.

BAHÇELİ: SEÇİMLERİN YENİLENMESİ EN MANTIKLI YOLDUR
Toplantıda İstanbul seçimlerini değerlendiren MHP Lideri, “Organize sandık yolsuzluğu ortaya çıkmıştır. Büyükçekmece ve Maltepe'de mızrak çuvala sığmamaktadır. Islak imzalı ve mühürlü sandık sayım döküm cetveli ve sandık sonuç tutanakları ile YSK'ya bildirilen oylar arasındaki fahiş farklar, İstanbul'da seçimi gölgelemiştir. Seçimlerin yenilenmesi en mantıklı yoldur. Hakedilmemiş bir başarı kimseye hizmet etmeyecektir. İstanbul'da seçim tekrarı çözüm olabilir” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

YORUM YAP