Yılmaz, emlakçılarla istişarede bulundu

Yılmaz, emlakçılarla istişarede bulundu

23.03.2019 10:39:37

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, 31 Mart'a sayılı günler kala seçim çalışması maratonunu hız kesmeden sürdürüyor. Silivri'de her kesimden temsilcilerle değerlendirmelerine devam eden Başkan Adayı, emlakçılara projelerini anlattı, beklentilerini dinledi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile birlikte Cuma günkü mesaisine Silivri gayrimenkul ve emlak sektörü temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek başladı.
Silivri'yi marka kente dönüştürmeyi hedeflediği projelerini emlak sektörü temsilcileriyle paylaşan Yılmaz, tarımdan, turizme, kültür, sanat ve eğitim alanında gerçekleştirmeyi hedeflediği çalışmaların ayrıntılarını paylaştı, katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi. Buluşmaya ilişkin paylaşımında Yılmaz, “Projelerimizi anlattık ve önerileri dinledik. Silivri'yi elbirliğiyle ayağa kaldıracak, tüm Silivrililerin kendini ifade edebildiği, ihtiyaçlarının karşılandığı bir kente dönüştürene kadar koşar adımlarla hizmet ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAP