Yılmaz: Bir şeyi değiştirin, her şey değişsin

Yılmaz: Bir şeyi değiştirin, her şey değişsin

27.02.2019 10:39:19

Büyük Kılıçlılara 31 Mart ile ilgili oy desteğini ileten Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, hizmet güvencesi olarak da kontenjan adayı Şenol Türkyılmaz'a işaret etti.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ın, ittifak temsilcileri ve meclis üyesi adayları ile köy ziyaret programının ilk gecesinde son durağı Büyük Kılıçlı oldu. Muhtar Ahmet Mutlu'nun evsahipliğinde Büyük Kılıçlılara seslenen Yılmaz, köyler ile ilgili köy konağı, yöresel ürün satış yerleri ve spor sahası vaatlerini burada da yeniledi.

YILMAZ: KÖYDEN GÖÇÜ ÜRETİMLE DURDURACAĞIZ
Büyük Kılıçlı'da daha ulaşılabilir bir belediye ve her zaman erişilebilecek belediye başkan ile yerel yönetim kadroları sözü veren Yılmaz, “Hizmetlerimizi köyler ile irtibatlı halde yerine getireceğiz. Köylü ve köylerimizin işleri belediyede bir tanıdık vasıtasına dayandırmadan çözüm ile karşılık bulacak. Ötelenmiş ve ihmal edilmiş bölgeler bizim iktidarımızda hak ettikleri hizmetlere kavuşacaklar. Köylerimizden başlayan göçü geri döndüreceğiz, üretimi destekleyerek refah seviyesini arttıracağız. Silivri'de ne varsa Büyük Kılıçlı'da da onlar olacak. Silivri Belediyesi buraya çok güzel bir meydan kazandırmış ve toplantımızı yaptığımız kahvehane çok güzel olmuş. Silivri için taş taş üstüne koyanlara teşekkür ediyoruz. Ama bu meydanın cıvıl cıvıl olması için bu bölgelerde üretimi ve insanlarını da desteklememiz gerektiğini hatırlatmak zorundayım.

YORUM YAP