Yıldırım’dan Silivri’ye iki müjden birden

Yıldırım’dan Silivri’ye iki müjden birden

12.06.2019 10:17:46

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım verdiği sözü tutarak ilçemizin kadın girişimcilerinden Aysun Subaşı'nın Büyükkılıçlı'daki çiftliğine misafir oldu. Burada Silivrililer için müjdeleri peş peşe sıralayan Yıldırım,  kara ve deniz ulaşımıyla ilgili vaatlerde bulundu.

Silivri merkezde halkla buluşması beklenen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, programın sarkması sebebiyle temaslarını Büyükkılıçlı Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'a ziyarette Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti Silivri İl Sorumlusu Nazif Barış Çiftçioğlu, Silivri eski Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Turan, Büyükkılıçlı muhtarı Ahmet Mutlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu eşlik etti.

“GİRİŞİMCİLERİMİZİ DAHA ÇOK DESTEKLEYECEĞİZ”
Aysun Subaşı'nın organik çiftliğini yerinde inceleyen Binali Yıldırım, küçük bir imalathaneden büyük ve standartları olan üretim tesisine uzanan girişimcilik hikâyesini hayranlık duyarak dinledi. Girişimcilerin sektörde karşılaştıkları sorunları çözmek adına mevzuat çerçevesinde her türlü gayreti göstermekten çekinmeyeceklerini vurgulayarak ülkemize kazandırmış olduğu bu tesisten dolayı başarılı yatırımcıyı tebrik eden Yıldırım, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Silivri Büyükkılıçlı köyünde Aysun Abla'nın Çiftliği'nde kar beyazı yoğurdun, kaymağın tadına doyamadık. Aysun Hanım, şehirden kırsala dönüp 1 manda ile başladığı hayvancılığa 60 manda ile devam ediyor. Onu ve onun gibi nice kadın girişimcilerimizi daha çok destekleyeceğiz. Millete hizmet yolunda çabalarken ülkenin her bir köşesinde bu çabaların karşılığını görmekle gurur duyuyor ve her geçen gün daha fazlası için çalışıyoruz” dedi.

SİLİVRİ'YLE İLGİLİ YENİ PROJELERİNİ AÇIKLADI
Ulaşımla ilgili vaatlerine yönelik açıklamalarda da bulunan Yıldırım, “Kurfallı ve Sinekli'de yenilediğimiz tren istasyonları Marmaray ve Hızlı Tren'le entegre olacak. Trakya'ya giden trenler bu duraklardan yolcu alacak. Silivri Liman'dan Adalar ve Mudanya'ya deniz seferleri başlayacak” şeklinde konuştu.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP