Yerlikaya ile istişare toplantısı

Yerlikaya ile istişare toplantısı

1.12.2021 12:18:06

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile istişare toplantısında bir araya geldi. Görüşmede AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca ile İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu da hazır bulundu.

Cumartesi günü Silivri'de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımları ile düzenlenen toplantının ardından Pazartesi günü AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile bir araya geldi.

Toplantının amacının Cumartesi günü İçişleri Bakanı nezdinde kararlaştırılan hizmet konularının hayata geçirilmesi ile alakalı olduğu öğrenildi.

Kaynarca toplantıya dair paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya'yı, Silivri Kaymakamımız Tolga Toğan, Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz ve İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu ile birlikte makamında ziyaret ettik.

İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun ilçemize yaptığı ziyarette gündeme gelen ulaşım, sağlık, sanayi, imar ve eğitim konularındaki projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunduk.
Silivri girişinde trafik yoğunluğuna ve uzun kuyruklara neden olan 'Trafik Denetleme Noktasının' Kınalı bölgesine alınması çalışmaları başladı.
Semizkumlardaki ve Akören/Kadıköy yol yapımıyla ilgili talepler doğrultusunda yerinde inceleme için ekip gönderildi.
Silivri'ye yapılacak yeni okullarımız ve eğitim kurumlarımızla (ilkokul, ortaokul ve anaokulları) ilgili sürecin hızlandırılması talimatı verildi.
İlçenin sınır mahallesi Değirmenköy'de 112 Ambulans talebiyle ilgili görüşmeler yapılarak personel/araç talepleri değerlendirildi.
İmar konularında, hazine yerleri satışı, sanayi alanları ve diğer farklı bir çok konularda da talepler değerlendirildi."

YORUM YAP