“Yeniden İstanbul Yine Yeniden Silivri”

“Yeniden İstanbul Yine Yeniden Silivri”

28.02.2024 10:48:19

AK Parti İlçe Kadın Kolları, meclis üyesi adayları ve partililer, “Yeniden İstanbul Yine Yeniden Silivri” diyerek yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti İlçe Kadın Kolları, Sevnur Şahin'in başkanlığında, “Yeniden İstanbul Yine Yeniden Silivri” diyerek yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin, İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, Meclis Üyesi Adayı Yeşim Çakır ve teşkilat mensuplarıyla birlikte, geçtiğimiz gün ameliyat olan Selimpaşa Mahalle Başkanı Kadir Dede'yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Meclis Üyeleri Salim Çavdar ve Celalettin Yazıcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin, Meclis üyesi adaylarının da katıldığı çalışmalarda AK Nokta'da vatandaşlarla bir araya gelindi ve kapı kapı dolaşıldı. AK Parti ilçe temsilcileri, “İlk günkü aşkla ve heyecanla durmadan, yorulmadan sahalardayız. Çalışıyoruz, kararlıyız, kazanacağız” diyerek İBB Başkan Adayları Murat Kurum ve Silivri Belediye Başkan Adayları Volkan Yılmaz'a destek istedi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP