Yeni öğretim yılına kendi binalarında başladılar

Yeni öğretim yılına kendi binalarında başladılar

25.10.2019 11:04:22

Silivri Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi, 2019-2020 eğitim-öğretim yılına yeni inşa edilen müstakil binalarında başladı.

Silivri Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi, Atilla Özer'in müdürlüğünde 2019-2020 eğitim-öğretim yılına, Yeni Mahalle Hamdi Coşkun Sokak, Dış Kapı No: 7 iç kapı No: 1 adresinde yeni inşa edilen müstakil binasında başladı.  

Şehrin gürültüsünden ve trafiğinden uzak, Yeni Mahalle bölgesindeki yeni okul binalarında heyecan ve güzel enerjiyle başlayan Silivri Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, öğrencilerine daha iyi hizmet verebilmek ve velilerinin beklentilerini karşılamak adına çalışmalarını sürdürmekte.

Çağdaş ve modern eğitim anlayışıyla ülkemizin en seçkin eğitim-öğretim kurumunun Silivri temsilcisi, başarılı akademik eğitimin yanı sıra öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda da fiziki koşulların oluşturulduğu, araç ve gereçlerin temini için hazırlıkların sürdüğü okulda belirlenen yeni hedefler doğrultusunda çalışılmakta.

Sınav odaklı eğitimden öte, öğrencilerini ilgili, duyarlı, sorgulayan, araştıran, çalışmayı seven, yeteneklerini fark edip onları geliştiren, çağdaş bireyler olarak öğrencilerini yetiştirme misyonunu üstlendiklerini belirten Okul Müdürü Atilla Özen, velilerin de taleplerinin bu doğrultuda olduğunu paylaştı.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP