Yeni dönemde yeni kadro ve çalışma sistemi

Yeni dönemde yeni kadro ve çalışma sistemi

31.08.2016 11:26:58

AKD Kids Silivri Anaokulu Yaz Okulu döneminin ardından 2016-2017 eğitim-öğretim dönemine yeni eğitim kadrosu ve çalışma sistemiyle girmeye hazırlanıyor. 

AKD Kids Silivri Anaokulu'nda Yaz Okulu dönemi verimli geçti. Tatillerini okulda renkli etkinlikler eşliğinde geçirmeyi tercih eden öğrenciler, keyifli bir dönem yaşadı. Eğlenerek öğrendiler, güzel deneyimler ve heyecanlar yaşadılar.
Kids minikleri güne sabah jimnastiği ile başlayarak, vücutlarını esnettiler ve gün boyunca süren etkinliklerde enerjik olmayı başardılar.
Sıcak havanın tadını okulun havuzunda bol bol yüzerek değerlendirdiler. Yüzmeyi bilmeyen minikler, öğrenme fırsatı buldu.
Bilim-Deney Atölyesi'nde Derya öğretmenleri rehberliğinde deneyler yapan minikler, gözlemleyerek yeni bilgi sahibi oldular. Edindikleri yeni bilgileri de resmettiler.
Okul bahçesine parkurlar kuruldu. Su balonları şişirildi. Denge-koordinasyon ve kas-kemik gelişimlerini destekleyen, başarma duygularını kuvvetlendiren yarışmalarla minikler coşku dolu heyecanlı anlar yaşadı. Geometrik şekillerle hedef vurma oyunu minikler tarafından büyük ilgi gördü. Salı günleri öğrenciler at bindi.
Sanat Atölyesi'nde hayallerini ve yaratıcılıklarını beceriyle birleştiren Kids minikleri, bir birinden güzel eserlere imza attı. İngilizce oyunlarla hem yabancı dillerini geliştirdiler, hem doyasıya eğlendiler. Drama çalışmaları da unutulmayan etkinlikler arasındaydı.
Okul bahçesine elleriyle ektikleri ürünlerden domates, maydanozları da toplamanın keyfini yaşayan minikler, soluğu Mutfak Atölyesi'nde aldı. Burada lezzete ve sunuma da önem vererek enfes dilimler hazırladılar. Bazen de çok sevdikleri pizzaları kendi elleriyle yaptılar.
Ruhun gıdası müzik de çalışmalarda eksik olmadı. Şarkı söyleyip ritim tuttular, Müzik Öğretmenleri Erdoğan Eren gitarla kendilerine eşlik ederek müzik dolu anlar yaşadılar.
AKD Kids Anaokulu, yeni 2016-2017 eğitim-öğretim yılına yenilenmiş eğitim kadrosu ve geliştirilmiş eğitim sistemi ile girdiğini duyurdu. Yeni dönemde AKD Kids Anaokulu'nu tercih edecekler kayıt yaptırabilir. Mimarsinan Mahallesi Fahrettin Berktaş Sok. No:1 Silivri adresinde bulunan kuruma 0212 736 1212 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Renginar SALİ

YORUM YAP