Yalçın: Şoför esnafımıza hayırlı olsun

Yalçın: Şoför esnafımıza hayırlı olsun

25.01.2021 11:18:01

Recep Akıncı'yı yeni hizmet yerinde ziyaret eden MHP'liler, hayırlı olsun dileklerini iletirken, Silivri Şoförler Odasının hizmet yeri sorununun çözümü için Başkan Volkan Yılmaz'a teşekkür ettiler.

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, meclis üyesi Gökhan Dirik ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı'yı yeni hizmet yerinde ziyaret etti.

KOOPERATİFİN YERİ BAŞKAN YILMAZ'IN TALİMATI İLE ŞOFÖRLERE HİZMET YERİ OLARAK DÜZENLENDİ
Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Hizmet binasında odaya yönetim merkezi olarak tahsis edilen bölümün Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatı ile düzenlenmesinden sonra Şoförler Odası yeni yerine taşınarak üyelerine buradan hizmet vermeyi sürdürüyor.

YALÇIN: YILLARIN HİZMET YERİ SORUNU VE HASRETİ, BAŞKAN YILMAZ'IN TALİMATI İLE GİDERİLDİ
Akıncı'yı ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve beraberindekiler, “Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odamızın yeni hizmet yeriyle ilgili hasreti sona erdi. Yeni yerine taşınan Şoförler Odamızın kıymetli Başkanı Recep Akıncı'yı ziyaret ettik ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Yılların hasreti olan hizmet yeri sorunun giderilmesinden memnun. Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz'a teşekkür ediyoruz. Tüm şoför esnaflarımıza hayırlı olsun” paylaşımında bulundu.

YORUM YAP