Yalçın: Herkesin MHP’yi anlasın beklemiyoruz ama vatanını sevsin istiyoruz

Yalçın: Herkesin MHP’yi anlasın beklemiyoruz ama vatanını sevsin istiyoruz

28.02.2018 10:32:46

MHP İstanbul İl Başkanlığının “Yürüyoruz Kızılelma'ya Doğru” üye katılım programına katılan MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, partisinin gücüne güç katarak yaşadığı hassas dönemi atlatacağına dair inancını savunurken, “Herkesin MHP'yi anlasın beklemiyoruz ama vatanını sevsin istiyoruz” şeklinde konuştu.

MHP, yeni katılımlarla kan tazelemeyi ve güç toplama sürecini işletirken izlediği politikaların doğruluğunu anlatmaya devam ediyor.
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından Esenyurt Kültür Merkezi'nde “Yürüyoruz Kızılelma'ya Doğru” temalı üye katılım toplantısı düzenlendi. Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın da aralarında bulunduğu Üçüncü Bölge İlçe Başkanlıklarının katılımıyla gerçekleşen programa MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul Milletvekilleri İsmail Faruk Aksu, Arzu Erdem, MHP MYK Üyeleri Mehmet Müftüoğlu, Volkan Yılmaz ve Erdem Karakoç ile çok sayıda partili katıldı. İstanbul 3.Bölge'de MHP'ye yeni katılan 2715 kişiye rozetleri İl Başkanı, MYK Üyeleri ve Milletvekilleri tarafından takıldı.
Son üç ayda İstanbul genelinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne 23.000'e yakın yeni üye kaydı kaydı yapıldığı belirtilirken sadece Cumartesi günü Kocaeli'nde 1566 kişi, Rize'de 850 kişi ve İstanbul 3. Bölge'de 2715 kişi MHP'ye üye kaydı yaptırdı.

KARATAŞ: HERKES HADDİNİ BİLECEK
MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, “Muhtarlar, yerel gazeteler, spor kulüpleri, sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşlarını, o bölgenin bütün kanaat önderleri ile bir araya geliyoruz. Kimi davet ediyorsak, eksiksiz katılıyor. Bu da MHP'nin Türkiye'yi yönetmeye hazır olduğunu gösteriyor. Onlar sorunları dinliyor ve meclise taşıyor. Bizlerin yüz akı oldular. Milliyetçi Hareket Partisi'ne son zamanlarda bir şeyler söylüyorlar. Türk milliyetçileri ve lideri dün ne diyorsa bugün de onu söylüyor. Hiç kimse bize istikamet belirleme hakkına sahip olmasın, o ukalalığı da kendinde hak görmesin. Bizim yolumuzu milliyetçi hareket lideri Devlet Bahçeli belirler. Herkes haddini bilecek. Milletin bölünme ve parçalanmasında el avuç ovuşturan, ihaneti kendine görev kılan uluslararası şer güçlerinin Türkiye'deki uzantısı olan uşakları Türk milliyetçilerini serbest bırakın” diye konuştu.

ERDEM: AK PARTİ, MİLLİ ÇİZGİDE HAREKET ETMEYİ SEÇTİ
Milletvekili Arzu Erdem programda yaptığı konuşmada, “15 Temmuz'dan sonra siyasi kısır çekişmeleri bir kenara bırakacağız bıraktık. Nitekim Ak Parti bizim durduğumuz yerde, milli çizgide hareket etmeyi seçti. Biz de bu duruma başımızın gözümüzün üstünde yeri vardır” sözleri ile ittifak sürecine açıklık getirdi.

AKSU: MHP TÜRKİYE'NİN TEMİNATI
İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, ise MHP'nin doğru bir yol izlediğini savunarak, “MHP her türlü ihanet odaklarının karşısında dimdik ayakta kalarak, Türkiye'nin yönetiminde istiklalinin ve istikbalinin teminatı olmuştur” dedi.

YALÇIN: MHP'Yİ HERKESİN ANLAMASINI BEKLEMİYORUZ, VATANINI HERKESİN SEVMESİNİ İSTİYORUZ
Partisinin üye katılım programını değerlendiren MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, siyasi geleneği güçlü, kökleri ve toplumsal bağları kuvvetli bir yapıda siyaset yapma bilincinin büyük sorumluluklar da getirdiğini vurgulayarak, “Siyasette iktidar olmak hedefinden daha önemli şeyler var devletin, milletin, ülkenin bütünlüğü ve bağımsızlığı adına mücadele etmek gibi… MHP'nin ülke çıkarları için ortaya koyduğu politikaları herkesin anlamasını beklemiyoruz. Ama herkesin ülkesini, vatanını sevmesini ve savunmasını istiyoruz. İstemenin ötesinde bunun Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletinin varlığı için ne kadar hayati bir duruş olduğunun herkesin farkında olması gerektiğini savunuyoruz. Bizim geçici heveslerimiz ve yüzeysel hedeflerimiz yok. Biz devletimizi, milletimiz ve ülkemiz için yüreğini ortaya koymuş insanlarız, gerekirse canımızı vermeye de hazırız. MHP'nin bu hassas dönemde üstlendiği ağır yük ve aldığı sorumluluğu zaman daha net ortaya çıkartacak. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin de dediği gibi vatanı kaybettikten sonra neyin siyasetini yapacağız” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi

YORUM YAP