Virüs önlemleri hakkında görüş alışverişinde bulundular

Virüs önlemleri hakkında görüş alışverişinde bulundular

23.03.2020 11:22:17

Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Corona virüsü önlemlerini ve Vefa Sosyal Destek Grubu'nun faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Corona virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirler ve ilçeleri kapsayan genelgeler konusunda Pazar günü bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. İlçe Kaymakamı Ali Partal'ın başkanlığında oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nun faaliyetini görüştüler.

VEFA İLETİŞİM MERKEZİ

Silivri Kaymakamlığı bünyesinde Vefa İletişim Merkezi kuruldu. Tek başına yaşayan ihtiyaç sahibi ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi olmayan 65 yaş ve üzeri ile kronik hastalığa sahip vatandaşların Vefa İletişim Merkezi'ne bildirilmeleri istendi. Merkezle silivri@istanbul.gov.tr, 0 543 546 54 58 nolu telefondan wattsap üzerinden ve (0212) 727 1001 nolu telefondan iletişime geçilebilir.

VAKIFTAN MAAŞ ALAN VATANDAŞLARA DUYURU

İlçe Kaymakamlığımız, 65 yaş üstü olup vakıftan düzenli olarak, eşi vefat etmiş kadınlara yönelik dul maaşı, 2022 Sayılı Yasa kapsamında yaşlı aylığı, engelli aylığı, engelli yakını aylığı alan hak sahiplerinin yardım/maaş ödemelerinin Nisan ayından itibaren, PTT görevlilerince evde ödeme ile yapılacağından, ayrıca postaneye gidilmesine gerek olmadığını duyurdu.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP