VİDEO

Diğer

    CHP halk toplantılarına Sayalar’dan başladı

    CHP İlçe Başkanlığı “GelirSEN, DüşünürSEN, SöylerSEN mahallemizin sorunlarını birlikte çözeriz” sloganı ile başlattığı mahalle toplantılarına Sayalar’da vatandaşlar ile bir araya gelerek start verdi.

    Yılmaz: Daha fazlası için çalışmaya devam

    Yenilenen spor alanlarında gençlerle bir araya gelen Başkan Volkan Yılmaz, “Gençler memnun ve mutlu; bizler kararlı ve istekliyiz. Yenil yatırımlar ve daha fazla hizmet için çalışmaya devam…” dedi.

    Depreme duyarlılık sergisi

    İnşaat Mühendisleri Odası Silivri Temsilciliği, 17 Ağustos Kocaeli depreminin 21. yıldönümünde, Silivri Sanat Galerisi’nde deprem konulu sergi açtı.

    Yalçın: Tarafımız Türkiye'dir, Türk Milletidir

    İkinci dönem için güven tazelediği kongrede konuşan MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, siyaset yaklaşımları, ittifak duruşları ve yerel yönetim hedefleri üzerinde durdu. MHP Kongresinde yaptığı konuşmada “Yarınların Silivri’si dünün Silivri’sinden, çok daha iyi olacak, burada yaşayanlar daha mutlu olacak” diyerek yerel yönetim yaklaşımlarının altını çizen İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Biz Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak sorun üreten değil, sorun çözen bir anlayışla siyaset yapıyoruz” dedi.

    Yılmaz: Başbuğumuz ve Genel Başkanımızın hayalini gerçekleştirdik

    MHP Silivri İlçe Kongresinde Ülküdaşlarına seslenen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Kendinizin değerini bilin. Milliyetçi Hareket Partisi ne kadar güçlü olursa, bu millet ve devlet de güçlü olacak” dedi ve ekledi: “Dava arkadaşınız olarak hep yanınızda, hep sizlerle beraber ama önce ülkem ve milletin, sonra partim ve ben diyerek Silivri’deki görevimize devam edeceğim.”

    Yalçın ve yenilenen yönetimi bir dönem daha görevde

    MHP Silivri İlçe Teşkilatının “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik” parolası ile 16 Ağustos 2020 Pazar günü gerçekleştirdiği 11. Olağan İlçe Kongresinde 1. döneminde partisini yerel iktidar ile tanıştıran Zafer Yalçın güven tazelerken, yönetimi de yenilendi. MHP genel kurulda tüm unsurları ile iktidar iddiasını güçlendirme ve sürdürme sinayaleri verdi...

    Çanta Balaban’da su isyanı

    Sularının sürekli, haber verilmeksizin ve uzun süreli kesintiye uğradığı ile ilgili şikayetini dile getiren vatandaşlar “Yaşadığımız bu rezilliğin bir an önce sona erdirilmesini istiyoruz” diyerek çektikleri susuzluğa isyan etti.