VİDEO

Diğer

    Yılmaz: Biz büyük bir aileyiz

    Kale Park açılışında yaptığı konuşmada Mustafa Kemal Atatürk ve Sultan Alparslan’ı kıyaslayan kişilere seslenen Başkan Volkan Yılmaz, “Anımız bir, acımız bir, adımız bir. Kuzey’den Güney’e, Doğu’dan Batı’ya biz büyük bir aileyiz. Biz, necip Türk milletiyiz. Ne mutlu Türküm diyene” ifadeleriyle alkış aldı.

    Sakarya: Silivri Belediyesi örnek olmalı

    Silivri Belediyesi tarafından 60 dönüm araziye ekilen ayçiçeği hasat edildi. Hasada katılan Silivri Yağlı Tohumlar Tarım Kredi ve Satış Kooperatifi Başkanı Turgay Sakarya, “Belediye olarak hem tarımı ön plana çıkaracaksın, üretim yapacaksın ve buradan çıkardığın ürünü Gıda Bankasına veya ihtiyacı olan insanlara dağıtacaksın. Bundan daha güzel bir proje olmaz. Türkiye’deki tüm belediyelere örnek olmasını diliyorum” dedi.

    Volkan Yılmaz: Üstün çaba ve fedakarlıktan kaçınmıyoruz

    Kale Park Sosyal Tesislerinin açılışında yaptığı konuşmada atalarımızdan emanet kalan topraklara sahip çıkmanın önemine dikkat çeken Başkan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Nice bedeller ödeyerek atalarımızdan yadigâr kalan bu topraklara sahip çıkmak, hak ettiği değeri vermek boynumuzun borcudur. Vatan, millet, ezan ve bayrak için bir an bile düşünmeden, gözlerini dahi kırpmadan canlarını feda eden yüzbinlerce şehidimizin aziz hatıralarını ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını daima ön planda tutmak temel vazifemizdir. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerde milli ve manevi değerlerimizi koruduğumuz gibi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha müreffeh bir şehirde yaşam sürmeleri için üstün çaba ve fedakârlıktan kaçınmadığımız herkesin malumudur.”

    41 kere maşallah

    Silivri Belediyesi ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin 41 çocuğu için “Ücretsiz Toplu Sünnet Şöleni” düzenledi. Hediye takdim törenine konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, seçimde özellikle tutunduğu kadın seçmenlere çağrısını yeniledi, “Ben sizin çocuklarınızla, gençlerinizle, hastalarınızla, yaşlılarınızla hep ama hep beraber olacağım bunlara yönelik yatırımlarımız devam edecek” dedi.

    FETÖ zanlısı mahkemeye çıkartıldı

    Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM-Güvenlik Büro Amirliği ekipleri 2017 yılından bu yana aranan, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri imamlarından S. Ö.’nün Silivri’de bir binanın çatı katında saklandığı ihbarını aldı. Polis ekipleri 27 Ağustos 2020 tarihinde akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Yakalanacağını anlayan şahıs, binanın çatı arasına kaçarak saklandı. Polis ekipleri tarafından saklandığı alanda kıskıvrak yakalanan şahıs, ifadesinin ardından bugün öğle saatlerinde Silivri Adliyesine sevk edildi.

    Emniyetten Gece Pazarlarına korsan yayın baskınları

    Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Tem Büro Amirliği ekiplerince Çarşamba günü Selimpaşa Pazarı ve Bizimköy Gece Pazarında iki noktaya korsan yayın baskını gerçekleştirildi. Operasyonlarda piyasa değeri 150 Bin TL olan korsan kitap ve DVD ele geçirildiği açıklandı.

    Çalışkan 2. Kez güven tazeledi

    Sınırlı Sorumlu Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi genel kurulunda Ercan Çalışkan başkanlık konusunda ikinci kez güven tazelerken, yönetimi yenilendi, aidat ücretlerine yine zam yapılmadı.

    Belediye satış tezgahları hediye etti…

    Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz söz verdiği gibi çiftçimizin her zaman yanında olmaya devam ediyor. Üreticilerimizin alın teriyle elde ettikleri köy ürünlerini doğrudan tüketiciyle buluşmasını sağlamaya yönelik oluşturulan düzenli ve güvenli tezgahlar çiftçilerimize hediye edildi…

    Sedef sanatçısı Abdullah Mutlu ve kursiyerlerinin Sedef Sanatı Sergisi bugün açıldı.

    Sedef sanatçısı Abdullah Mutlu ve kursiyerlerinin Sedef Sanatı Sergisi bugün açıldı. Sergiyi 26 Ağustos 2020 tarihine kadar, 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.