Vergi İncelemeleri ve Mesleki Sorumluluk semineri düzenlendi

Vergi İncelemeleri ve Mesleki Sorumluluk semineri düzenlendi

17.12.2018 10:17:42

İSMMMO-Tesmer tarafından düzenlenen Vergi (Usul) İncelemeleri ve Mesleki Sorumluluk semineri Cuma günü Silivri Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

İSMMMO Silivri Temsilci Yardımcısı Arzu Şentürk'ün akışı sunmasıyla başlayan eğitim seminerinde İSMMMO Silivri Temsilcisi Saadet Gencoğlu söz alarak bitirmek üzere olan 2018 yılını meslek açısından değerlendirdi.
Gencoğlu, Temsilciliklerinin yıl içindeki faaliyetleri hakkında da genel bir bilgi verdi.
Aynı eğitimde İSMMMO Sekreteri Mali Müşavir Orhan Sarıgene de Oda faaliyetleri konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Tesmer Eğitmeni Mali Müşavir Aslı Hanife Kahraman seminer sunumunu gerçekleştirdi. İlçemizde faaliyet göstermekte olan Mali Müşavirlerin ilgi gösterdiği seminer soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
İSMMMO Silivri Temsilcisi Saadet Gencoğlu, Oda Sekreteri Mali Müşavir Orhan Sarıgene ve Eğitmen Aslı Hanife Kahraman'a Nutuk hediye ederek teşekkürlerini ifade etti.
Gencoğlu, seminer sonunda emeklerinden dolayı temsilci yardımcıları Sena Aykanat ve Arzu Şentürk ile eğitmen Aslı Hanife Kahraman'a emeklerinden dolayı teşekkür etti, başarılarının devamını dileyerek eğitim tamamlandı.
Haber
Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki KAGiD, 2018’e veda etti
Sonraki » Bir başarı hikâyesi

YORUM YAP