KAGiD, 2018’e veda etti

KAGiD, 2018’e veda etti

17.12.2018 10:17:00

Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri, Sosyal Faaliyetler Komisyonu organizesinde Cuma akşamı Jasmine Restaurant'ta düzenlenen keyifli bir kutlama ile 2018'e veda ettiler, 2019'a merhaba dediler.

Silivri Kadın Girişimciler Derneği üyeleri Gülgün Narinç'in Başkanlığında 2018 yılına, Öznür Kırkıcı'nın Başkanlık ettiği, Sosyal Faaliyetler Komisyonu organizesinde veda ettiler. Jasmine Restaurant'ta düzenlenen ve canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen programda dernek üyeleri hem kaynaşma fırsatı buldu hem de 2018 yılının stresini atma imkanı.
Dernek Genel Sekreteri Gizem Özkanlı Çelikkol'un sunumuyla başlayan programda Dernek Başkanı Gülgün Narinç de söz alarak dernek üyeleri ve tüm dünya için sağlık, mutluluk, başarı, üretim ve kadınların hayatın her alanında güçlenerek geçirecekleri güzel bir yeni yıl temennisinde bulundu.
Narinç, tüm üyeler adına güzel yılbaşı organizasyonu için Sosyal Faaliyetler Komisyonu Başkanı Öznur Kırkıcı ve üyeleri Yasemin İçer, Sultan Aydın, Elif Özvarnalı ile Aysun Akçay'a bir buket takdim ederek teşekkür etti.
KAGİD'in yılbaşı kutlaması çekiliş ve eğlenceyle devam etti.
Sevginar SALİ

YORUM YAP