“Veda değil merhaba” büyük ilgi gördü

“Veda değil merhaba” büyük ilgi gördü

17.11.2018 13:16:06

Silivri Belediyesi, Silivri Rotary Kulübü ortaklığında Önder Yılmaz Sahnesinde düzenlenen 10 Kasım Atamızı Anma ve Atatürk Haftası özel programı yoğun ilgi gördü. 

Tiyatrocu Yazar Utku Erişik'in “Veda değil merhaba” adlı gösterisi izleyenleri, Yüce Atamız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, onun evrensel sevgi değerlerine, örnek liderliğine, kişiliğine; duygu ve minnet dolu bir yolculuğa çıkarttı.
Programa ilişkin Silivri Rotary Kulübü dönem aşkanı Nurten Daniş şu açıklamayı yaptı: “Bizlerle birlikte bu anlamlı etkinliğe katılım sağlayan Lüleburgaz Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn.İlhan Taşkın, Batıköy Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn.Hüseyin Maral ve eşi GDB Rtn.Funda Maral ve değerli Rotaryen üyeleri, Silivri ÇYDD Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu ile derneğin değerli üyeleri, Selimpaşa Toplum Birliği Başkanı Necmiye Türkeş ile değerli üyeleri ve Silivri basınımızın değerli üyeleri, diğer kıymetli katılımcılarımız son derece duygu dolu anlar yaşadı. Sevgili eşi Ebru Figen Erişik ile Silivri İlçemize gelerek; Atamıza ve tarihimize farkındalık dolu bir yolculuk yaptıran sevgili sanatçımız bu gösterisiyle de kendine hayran bıraktı. Oyun bitiminde ayakta alkışlanan Utku Erişik sonrasında kitabını imzalayarak değerli okuyucularıyla da buluştu.
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Müdiresi Meral Türkmen Terlikçi'nin kendisine teşekkür ederek, Belediyemiz adına değerli bir Atatürk Tablosu takdim ettiği Utku Erişik; Silivri Rotary Kulübü 2018-2019 Dönemi Yönetim Kurulunca alınan karar doğrultusunda, oyun bitiminde sahnede gerçekleştirilen törende, Teşekkür Belgesi ve Rotary Meslek Hizmet Ödülü ile onurlandırıldı.”
Ödülü; etkinliğin sunumu yapan Silivri Rotary Kulübü Dönem Sekreteri Dr. Rtn. Ayten Balıkçıoğlu, Lüleburgaz Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn.İlhan Taşkın ile birlikte Utku Erişik'e takdim eden Silivri Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn.Nurten Daniş yaptığı konuşmada, “Rotary Kulüplerinin mesleki erdem ve meslekte üstün ahlak değerlerini geliştirme alanındaki geleneksel uygulaması olan bu değerli ödülümüz "Rotary hizmet idealini ve özellikle anlayış, iyi niyet ve barışın gelişmesine yaşamları veya hizmetleriyle örnek olan veya katkıda bulunan" kişi veya kuruluşlara verilmektedir. İş ve meslek yaşamında en iyiye, güzele ve doğruya özendirmek için, etik değerlerini bozmaksızın, fedakarlıkla hizmet ederek yakaladığı mesleki başarıyla, toplumun aydınlanmasında, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün eşsiz görüşlerinin, evrensel açıdan önem taşıyan kişiliğinin, felsefesinin, ilkelerinin, duygu ve düşüncelerin daha iyi anlaşılması için gerek yurt içi gerekse yurt dışında her daim İLHAM KAYNAĞI OLAN ve bunu insanlığa karşı görev edinen Atatürk'ün yürekli çocuğu Utku Erişik'e vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye belirtti.
Haber
Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Mandıra Filozufu Silivri’deydi
Sonraki »

YORUM YAP