“Vatan hainleri, vatanseverler karşısında diz çökmüştür”

“Vatan hainleri, vatanseverler karşısında diz çökmüştür”

15.07.2022 09:05:53

İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, “Birlik ve beraberliğimizi hedef alan vatan hainleri, vatanseverler karşısında diz çökmüş ve tankları durduracak kadar güçlü olan Türk milleti devletinin bölünmez bütünlüğünü sağlamış, milletinin birliğini kurtarmıştır” diyerek 15 Temmuz'un yıldönümüne ilişkin görüşlerini kamuoyuyla paylaştı.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek, “Siyasi menfaatleri uğruna, demokrasi mücadelesi verenleri FETÖ ile yan yana gösterenleri tarih unutmayacaktır…” diyerek 15 Temmuz'a ilişkin görüşlerini şöyle ifade etti: “Türk Milleti ve Türk Demokrasisi 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ adı verilen terör örgütünün kanlı darbe girişimine hedef olmuştur.

Bu karanlık ve kanlı gecede FETÖ'cü teröristler, başta demokrasimizin yıkılmaz kalesi olan ve Kurtuluş Savaşı'mızda ‘Gazi' unvanını alan TBMM olmak üzere stratejik öneme sahip noktaları bombalamış veya işgal girişiminde bulunmuştur.

Kahraman özel harekat polislerimizi, devletinin yanında olan askerlerimizi ve kendilerine karşı kahramanca mücadele veren sivilleri şehit etmekten geri durmamış ve binlerce insanımızın gazi olmasına neden olmuştur.

“VATAN HAİNLERİ, VATANSEVERLER KARŞISINDA DİZ ÇÖKMÜŞ MİLLETİNİN BİRLİĞİNİ KURTARMIŞTIR”

Nihayetinde birlik ve beraberliğimizi hedef alan vatan hainleri, vatanseverler karşısında diz çökmüş ve tankları durduracak kadar güçlü olan Türk milleti devletinin bölünmez bütünlüğünü sağlamış, milletinin birliğini kurtarmıştır.

Bu yaşananlar henüz hafızalarda yerini korurken, hafızalardan silinmemesi gereken başka gerçeklerde vardır ve bu gerçekler algılara kurban edilmeyecek kadar kıymetlidir.

“VATANSEVER İNSANLARA İFTİRA ATANLARI TARİH UNUTMAYACAK VE VİCDANLAR AFFETMEYECEKTİR”

Sırf siyasi menfaatleri için ve üç beş oy uğruna seçim meydanlarında veya medyanın yandaş olan kısmında, kendilerine karşı demokrasi kulvarında mücadele verenleri FETÖ'cü vatan hainleriyle yan yanaymış gibi göstermeye çalışmak amacıyla şerefli ve vatansever insanlara iftira atanları tarih unutmayacak ve vicdanlar affetmeyecektir.

“GERÇEKLER ALGILAR DEĞİL OLGULARDIR”

Bununla birlikte bizim anlayışımıza göre gerçekler algılar değil olgulardır. Bu olgular bize, 2018 seçimlerinden sonra Gazi Meclise giren İYİ Parti'nin verdiği ilk önergenin ‘FETÖ'nün siyasi ayağının araştırılması' konulu olduğunu ancak bunun Cumhur İttifakının oylarıyla reddedildiğini, 2019 yılında İYİ Parti'nin aynı konuda yine önerge verdiğini ancak yine Cumhur İttifakının oylarıyla reddedildiğini göstermektedir.

“TERÖRLE MÜCADELE SİYASET ÜSTÜDÜR VE DEVLET MESELESİDİR”

Bilinmelidir ki, terörle mücadele siyaset üstüdür ve devlet meselesidir. Yine bilinmelidir ki siyaset yapmak iftira atmak değildir. Bu duygularla siyaset yapmanın sorumluluğunun bilincinde olan ve hiçbir zaman ‘safmışız aldatıldık' demeyen bir siyasetçi ve siyasi iradenin mensubu olarak 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ tarafından şehit edilen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum kahraman gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.”

YORUM YAP