Ülkü Ocağında görev değişimi

Ülkü Ocağında görev değişimi

25.07.2018 11:04:22

Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı.

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç'un da katıldığı törende Silivri İlçe Başkanlığı görevi Erhan Özkök tarafından Özgür Bedel'e devredildi.

ÖZKÖK, OCAĞI İYİ ELLERE EMANET ETTİĞİNİ BELİRTEREK BEDEL'E BAŞARILAR DİLEDİ
Devir teslim töreninde konuşma yapan Erhan Özkök, sözlerine yeni Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanı Özgür Bedel'e görevinde başarılar dileyerek başladı. Özkök, “Kıymetli ülküdaşlarım; bildiğiniz üzere yaklaşık 4 yıldır şerefimle, onurumla, gururumla yürütmüş olduğum Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanlığı görevimi İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Uç Beyi Tunç yürekli Reisi Sn. Kazım Erdi Aktunç Bey'in takdirleri ile yol arkadaşım Özgür Bedel başkanıma devretmenin haklı gururunu yaşıyorum. Rabbim kıymetli kardeşimin Beyliğini mübarek kılsın, Hak yoluna yararlı etsin, ışığını parıldatsın uzaklara iletsin inşallah.
Bu vesile ile birlikte görev yapmaktan onur ve şeref duyduğum başta İl Başkanım Sn. Kazım Erdi Aktunç Bey ve geçmiş dönem İl Ocak Başkanım Sn. Ahmet Yiğit Yildirim olmak üzere tüm ocak başkanlarıma, İl Ocak yöneticilerime, Ocak Başkanlığım sürecinde yanımda olan desteklerini esirgemeyen ağabeylerime, kardeşlerime, ülküdaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor ve her daim teşkilatımızın ve Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde olduğumu belirtmek istiyorum. Gelecek biziz biz geleceğiz. Var olsun Ülkü Ocakları, yaşasın devlet.” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi

YORUM YAP