Uğur Okullarının ilk mezuniyet gururu

Uğur Okullarının ilk mezuniyet gururu

9.06.2016 13:07:00

Silivri Uğur Okulları ilk mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşıyor. 2015-2016 Eğitim-öğretim yılı mezunları ve aynı zamanda ilk mezun edilen öğrencilerin onuruna bir kutlama yemeği düzenlendi. Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği'nin organizasyonunda okul öğretmen ve son sınıf öğrencileriyle veliler 4 Haziran 2016 tarihinde Marin Princess Hotel'de bir araya geldi. Şıklıklarıyla göz kamaştıran 12. Sınıf öğrencileri, lise hayatlarının sonu, üniversiteye gidiş yolunun son düzlüğünde bulunmanın mutlu heyecanını paylaştı. Uğur Okulları öğretmenleriyle paylaştıkları ve geriye kalan güzel anıları dile getirdiler. Mezuniyet pastasının da kesimiyle keyifli ve coşkulu süren akşam yemeğinin sonunda öğrenciler ve öğretmenleri 10. Yıl marşımızı söyleyerek geceye son noktayı koydular.
Öğretmenleri, Uğurlu gençlere gönüllerindeki bölümleri okuma fırsatı bulacakları üniversiteye yerleşmeleri, hayallerindeki mesleğe bir adım daha yaklaşmalarını, yükseköğretim hayatlarının başarıyla sürmesini diledi.
Öğrenci velileri, çocuklarına verilen emekler dolayısıyla öğretmenlerine, düzenlenen veda gecesi için Okul Aile Birliği ve Okul yönetimine teşekkür etti.

Renginar SALİ

YORUM YAP