Tuzlu çifti Deryalı Günler’in konuğu oldu

Tuzlu çifti Deryalı Günler’in konuğu oldu

8.08.2018 14:36:16

5 yıl önce şehir hayatını terk edip doğal yaşama geçmeyi başaran Zühal ve Mustafa Tuzlu çifti, Show TV'de Derya Baykal'ın sunduğu Deryalı Günler programına Silivri'deki çiftliklerinden canlı yayın konuğu olarak katıldı.

Şehir yaşamından sıkılan çoğu kişinin küçük bir sahil kasabasına yerleşme ve çiftlik sahibi olma arzusunu Büyük Kılıçlı'da Kırsal Kalkınma ve Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı'ndan yararlanarak aldıkları hibe ile gerçekleştiren Artvinli çift, kendileri için kurdukları yeni dünyalarında yaptıklarıyla hayranlık uyandırıyor.

500 TAVUKLA BAŞLADILAR, HAYVAN SAYISI 5 BİNE ULAŞTI

Show TV ekranlarında ünlü oyuncu ve sunucu Derya Baykal'ın sunduğu Deryalı Günler'e Silivri'deki çiftliklerinden canlı bağlanan Zühal ve Mustafa Tuzlu çifti, devletten aldıkları hibe ile başladıkları tavuk yetiştiriciliği ve yumurta üretiminde kısa zamanda gelirlerini katladığını belirtti. 500 tavukla başlattıkları projede başarılı işlere imza atan girişimci çiftin şimdi ise çiftliklerindeki hayvan sayısı (tavuk, kaz, inek, ördek) 5 bine ulaştı. Programda çiftliğin doğal ürünleriyle gözleme yapan çift, sohbet sırasında tüm girişimcilere ilham kaynağı olabilecek örnek projelerini ve hedeflerini içtenlikle anlattı.

Haber: Hazal BAŞARAN

 

YORUM YAP