Gençleşen Alibeyspor güçlenerek geliyor

Gençleşen Alibeyspor güçlenerek geliyor

8.08.2018 11:01:00

Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Kümede mücadele etmeye hazırlanan Alibeyspor'da tamamen gençleşen kadrosuyla oldukça iddialı geliyor.

Alibeyspor'da baş gösteren mali krizden çıkabilmek adına gerçekleştirilen yoğun toplantıların ardından önce teknik patron Uğur Alper ile anlaşılmış ardından da tüm kadro ile bire bir görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlanmıştı. Yeni sezon için hazırlıklarını Silivri Stadı'nda sürdüren Alibeyspor'da teknik patron Uğur Alper takımından oldukça emin olduğunu deklare etti. Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta; “Bu sezon oldukça sıkıntılı bir sezon olacak bizim için. Maddi anlamda dibe vurduk. Beklentilerimiz hala devam etse de biz dengeli gitmek zorunda olduğumuzun da bilincindeyiz.

GENÇ BİR TAKIMIZ

Yeni sezon için takım oluştururken yönetimimizle birlikte yaptığı toplantılarda sıkıntılarımızı dile getirdik. Geldiğimiz noktada tüm oyuncularımız adeta feda yılı ilan ederek hiçbir ücret talep etmeden yeni sezonda mücadele etme sözü verdiler. Hiçbir ücret talep etmeyen bir kadromuz var artık. Bu kadromuz çoğunlukla gençlerden oluşmakta. Geçtiğimiz sezon bizi şampiyon yapan genç takımımız ile yola devam ediyoruz. Emektar oyuncularımızın da katılımı ile takımdaşlığımız da artmaktadır. Teknik patronumuz Uğur Alper'in de gerekli özveriyi göstermesi bizleri haliyle mutlu etmiştir.

BİZ BÜYÜK BİR CAMİAYIZ

İdmanlarımızı Silivri Stadı'nda yapmaktayız. Haftanın üç günü yaptığımız idmanlarla yeni sezona hazırlanıyoruz. Genç bir takımız ve bu takımın da iyi işlere imza atacağına eminim. Alibeyspor özellikle İstanbul piyasasında büyük bir markadır ve bu marka yeni sezonda da iş yapacak. Bizlere inanarak yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Büyük bir camia oluğumuzu gösteriyoruz. Yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

YORUM YAP