“Türk Kadının üstlendiği rolün devam etmesi; Türkiye’nin güçlenmesinin anahtarıdır”

“Türk Kadının üstlendiği rolün devam etmesi; Türkiye’nin güçlenmesinin anahtarıdır”

8.03.2022 12:22:49

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajında “Türk Kadınının kadim tarihimizin derinliklerinden günümüze ulaşan şahsiyetli duruşunun, devletin ve milletin bekası için üstlendiği rolün devam etmesi; Türkiye'nin güçlenmesinin anahtarıdır.” sözlerine yer verdi.

 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamada bulunan MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, şu sözlerine yer verdi: Her yıl 8 Mart'ta kutlanılan Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış; insan hakları temelinde kadınların mevcut sorunlarının da ele alındığı ve aynı zamanda kadınların ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel bilincinin geliştirilmesi için etkinliklerin düzenlendiği özel bir gündür. Bugünde kadınların önemine, varlığına, kutsiyetine ayrı bir parantez açılır ve dikkat çekilir.

YALÇIN: KADIN OLMAK GELECEĞE GÜVENLE BAKTIĞIMIZ YARINLARIMIZIN TEMELLENMESİDİR

Nitekim kadın olmak evde aş hazırlamak, ev işleriyle uğraşmak veya çocuk bakmak değildir.

Kadın olmak toplumsal yapımızın sapasağlam olmasının, geleceğe güvenle baktığımız yarınlarımızın temellenmesidir.

“TÜRKİYE'NİN GÜÇLENMESİNİN ANAHTARI”

Türk Kadınının kadim tarihimizin derinliklerinden günümüze ulaşan şahsiyetli duruşunun, devletin ve milletin bekası için üstlendiği rolün devam etmesi; Türkiye'nin güçlenmesinin anahtarıdır.

“ŞEHİT ANALARIMIZA SAYGI VE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

8 Mart Dünya Kadınlar gününde öncelikle yüreği acıyla doluyken onurlu ve dik duruşuyla “Vatan Sağ Olsun” diyerek; azametli ve gururlu varlığıyla Aziz Milletimizi şereflendiren Saygıdeğer Şehit Analarımıza sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyorum.

Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü sevgi ve saygıyla kutluyorum.”

YORUM YAP