Turgut Reis, öğretmeni Selda Tilev’i uğurladı

Turgut Reis, öğretmeni Selda Tilev’i uğurladı

20.06.2018 14:56:08

Turgut Reis İlkokulu, en başarılı öğretmenlerinden Selda Tilev'i yeni görev yerine uğurladı.

Turgut Reis İlkokulu, Hakan Can'ın müdürlüğünde, çok özel ve çok başarılı öğretmenlerinden biri olan Selda Tilev'i uğurlamanın hüznünü yaşadı. Çalışkanlığı, girişkenliği ve özverili çalışmaları sonucunda Turgut Reis İlkokulu'na büyük katkılar sunan ve önemli başarılar katan İngilizce Öğretmeni Selda Tilev, yönetici, öğrenci ve velilerinin gönüllerinde taht kurdu.

CAN: BAŞARILARININ DEVAM EDECEĞİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK
Geçen hafta okulda düzenlenen uğurlama töreninde, kendisine teşekkür plaketi sunan Okul Müdürü Hakan Can, “8 Yıldır okulumuza ve öğrencilerimize büyük emek veren, koordinatörlüğünü yürüttüğü AB ve e-twinnig projeleriyle Turgut Reis'i bir adım ileri taşıyan, görev aldığı her projede kendisine verilen rolü fedakârlık ve özveriyle fazlasıyla yerine getiren İngilizce Öğretmenimiz Selda Tilev'e yeni görev yerinin hayırlı olmasını diler, başarılarının devam edeceğinden hiç şüphemiz olmadığını bilmesini isteriz.” sözleriyle düşüncelerini ve temennilerini dile getirdi.

TİLEV: VERDİĞİNİZ DESTEK VE BANA KATTIKLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Selda Tilev, “Çok güzel anılarla ayrıldım bugün okulumdan. Ne güzel dostluklar biriktirmişim. Birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma bana kattıkları için çok teşekkürler. En çok da Müdürüm Hakan Can ve Müdür Yardımcım Mehmet Akif Karaman'a gösterdikleri destek, saygı ve sağladıkları verimli çalışma ortamı için çok teşekkürler.” sözleriyle duygu ve düşüncelerini paylaştı.
Okul velileri, Selda Tilev'i mesaj yağmuruna tuttu. Turgut Reis İlkokulu'ndan ayrılmasından dolayı duydukları üzüntüyü paylaştılar, yeni görev yerinde başarı dilediler.
Renginar SALİ

YORUM YAP