Turan: Davama hizmet etmeyi vazife biliyorum

Turan: Davama hizmet etmeyi vazife biliyorum

17.03.2023 19:21:17

Silivri Belediyesi geçmiş dönem AK Parti Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu “Davama gece gündüz hizmet etmeyi kendime vazife biliyorum” diyerek kamuoyuna duyurdu.
Turan, “ 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlerden de zaferle çıkacağımızdan zerre şüphem yok ama bizlere de düşen Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali davasına omuz vermektir” derken, milletvekili aday adaylığı kararını paylaştı.

“TÜRKİYE, YENİDEN İNŞA VE İHYA DÖNEMİNİN KAPILARINI ARALAMIŞTIR”
Turan, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı kararı ve gerekçelerini şöyle ifade etti: “Geçtiğimiz hafta Sayın Cumhurbaşkanımızın imzalayarak resmiyet kazandırdığı 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri yapılacak. Kadim topraklarımızın ve kadirşinas milletimizin bu seçimlerden beklentileri; elbette en hayırlısı olanıdır. İşte tam da bu noktada 20 yıl önce AK Parti iktidarı ile tanışan Türkiye, yeniden inşa ve ihya döneminin kapılarını aralamıştır. Yüce milletimiz, amasız fakatsız, liderine duyduğu güven ile AK Parti'yi bugüne kadar girdiği tüm seçimlerden Allah'ın izniyle zaferle çıkartmıştır. Bu seçimlerinde kazananı elbette önce milletimizin sağduyusu, sonra liderimiz başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 84 Milyon vatandaşımızı kucaklayan duruşuyla nihayete erecektir.
“AK PARTİ MİLLETİMİZİN PARTİSİDİR”
AK Parti milletimizin partisidir. “İlk günkü aşkla” diyerek her defasında bizlere tevdi edilen bütün görevlere aşk ile revan olduk. Yolumuzun çetin, vazifelerimizin meşakkatli olduğunu bilerek durmadan, yorulmadan gece gündüz her zaman liderimizin ve partimizin emrine uyduk.
“TARLADA İZİMİZ, HARMANDA YÜZÜMÜZ VAR HAMD OLSUN”
Buna bizleri tanıyan her dostumuz, her arkadaşımız, her kardeşimiz şahitlik edecektir elhamdülillah. Yaptıklarımız, eserlerimiz, Silivri'mizin her sokağında ve caddesinde, mahallesinde, hemşehrililerimizin gözü önündedir. Tarlada izimiz, harmanda yüzümüz var hamd olsun!
“BÜYÜK VE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE'MİZİN SEÇİM ARİFESİNDEYİZ”
Ve şimdi… Yine çok önemli bir dönemden geçerken “Türkiye Yüzyılı” manifestosuyla Cumhuriyetimizin 100. Yılında büyük ve daha güçlü Türkiye'mizin seçim arifesindeyiz. Son birkaç yılda tüm Dünya'nın yaşadığı, haliyle hepimizin de içerisinde bulunduğu çok hadiseler yaşadık. Önce Allah'ın izni, Devletimizin büyüklüğü, Liderimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliği sayesinde şükür ki hepsini milletçe göğüslemeyi başardık.
“BİZLERE DE DÜŞEN HZ. İBRAHİM'İN ATEŞİNE SU TAŞIYAN KARINCA MİSALİ DAVASINA OMUZ VERMEKTİR”
Şimdi sırada 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimler kaldı. Oradan da zaferle çıkacağımızdan zerre şüphem yok ama bizlere de düşen Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali davasına omuz vermektir.
“DAVAMA GECE GÜNDÜZ HİZMET ETMEYİ KENDİME VAZİFE BİLİYORUM”
Dün olduğu gibi bugün de davama gece gündüz hizmet etmeyi kendime vazife biliyorum. İşte ben de 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde AK Parti İstanbul 3. Bölge'den Milletvekili Aday Adayı olduğumu tüm kamuoyuna ve sevenlerimize duyurmak istiyorum. Rabbim Devletimizi, Milletimizi ve Ülkemizi güçlü ve payidar eylesin. Çıktığımız bu kutlu yolumuzda bizleri eşe dosta mahcup etmesin.
14 Mayıs 2023 Seçimlerimizin şimdiden hepimizin için hayırlı uğurlu olmasını Allah(CC) den niyaz ederim.”
Hüseyin TURAN- İnşaat Mühendisi - AK PARTİDEKİ GÖREVLERİ
*AK Parti Silivri Belediye Meclis üyesi (2002-2004)
*AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi (SHİB) (2003-2004)
*Silivri Belediye Başkanı (2004-2009)
*AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi (2009-2012)
*AK Parti 3.Bölge Yerel Yönetimler Bölge Sorumlusu
*AK Parti Silivri SKM Başkanı (1 Kasım 2015 Seçimi)

Sevginar SALİ

YORUM YAP