Tonta; “Takımın morali çok iyi”

Tonta; “Takımın morali çok iyi”

24.10.2018 11:38:26

Silivrispor Sportif Direktörü Mesut Tonta yaptığı açıklamasında ligde var olabilmek için Tire 1922 maçından mutlak üç puan almak gerektiğini belirterek zirve hesaplarının süreceğini bildirdi.

Hafta sonu Adana deplasmanından puanla dönen Silivrispor'da Tire 1922 maçı hesapları yapılmaya başlandı. Kendi sahasında yenilmezliğini devam ettirmek isteyen Silivrispor'da Kulüp Sportif Direktörü Mesut Tonta yaptığı açıklamasında; “Adana'da oynadığımız Kozan Belediyespor maçında takım oyuncularımızın istekli ve arzulu futbolu seyre değerdi. Kozan maçından galip de ayrılabilirdik. Deplasman fobimizi de bu maçla yenmiş olduk. Hanemize yazdırdığınız puanla birlikte oyuncularımızın moral ve motivasyonu daha da artmış oldu. İyi mücadeleydi ve izleyenlere bir futbol ziyafeti vermiş olduk.

“SAKATLARIMIZIN DURUMU OLDUKÇA İYİ”

Hafta sonu kendi saha ve seyircimizin önünde zorlu bir maçımız olacak. Grubumuzun en iddialı takımlarından olan Tire 1922 takımı ile oynamaya hazırlanıyoruz. Tire takımı iyi oyunculardın kurulu bir kadro yapısına sahip bir takım. Biz de ayrı değerde ve güçlü bir takımız. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan sakatlıklar vardı ve bu oyuncularımızın durumu da iyiye gidiyor. Bir aksilik olmaması durumunda Tire maçına ideal on birimizle çıkacağız.

“SEYİRCİ AVANTAJIMIZI KULLANMAK ZORUNDAYIZ”

Hedefimiz iyi futbol oynayarak sahadaki üç puanı hanemize yazdırmak olacak. Seyirci avantajımızı çok iyi kullanmak zorundayız. Bu bizim ateşleyici gücümüz olacaktır. Tire 1922 maçından da alacağımız puanla tırmanışımıza devam etmek ve aynı zamanda iç sahadaki yenilmezliğimizi devam ettirerek Nevşehir deplasmanına mental olarak daha rahat çıkmak istiyoruz. Takımın iç huzuru yerinde. Takımdaşlık üst seviyede ayrıca koyulan hedefe de inanmış bir şekilde çalışıyorlar. Hakkımız olan üç puanı Tire karşısında sergileyeceğimiz güzel futbolla hanemize yazdıracağız” dedi.

 

YORUM YAP