Tokatlılar’dan anlamlı etkinlik

Tokatlılar’dan anlamlı etkinlik

22.02.2017 09:53:22

Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği şehit aileleri yararına resim sergisi düzenliyor. Etkinliğe Tokatlı ressam Remzi Akçay eserleriyle destek veriyor.

Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ömer Geçit Başkanlığında 25 Şubat 2017 Cumartesi günü şehitler yararına bir sergi düzenliyor. Tokatlı ünlü Ressam Remzi Akçay'ın eserlerinin satışa sunulacağı sergiden elde edilecek gelir şehit ailelerine bağışlanacak... Dernek Başkanı Geçit, Hürhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali'ye etkinlik davetiyesini yönetim kurulu üyeleri Ahmet Öztürk ve İbrahim Kocabay ile birlikte iletirken, tüm Silivrililere programlarında tek yürek olma çağrısında bulundu. Geçit, “Silivri Tokatlılar Derneği olarak vatanımızın ve milletimizin geleceğinin tehlikeye düştüğü anda ülkesi, bayrağı ve inancı uğuruna canını seve seve ortaya koyan aziz şehitlerimizi yad etmek ve onların bize emaneti olan ailelerine az da olsa katkıda bulunmak maksadıyla Tokatlı ünlü ressam Remzi Akçay'ın resimlerini satış amaçlı sergiliyoruz. Satış gelirlerinin tamamı şehit yakınlarına bağışlanacaktır. Etkinlikte konuklarımıza yöresel ikramlarımız da olacak. Tüm Silivri halkını bekliyoruz” dedi.

Etkinlik 25 Şubat 2017 Cumartesi günü 12.00 ile 18.00 saatleri arasında Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonunda gerçekleştirilecek.
Haber Merkezi

YORUM YAP