Teker, ‘Silivrispor’un bize ihtiyacı varsa hazırız’ dedi

Teker, ‘Silivrispor’un bize ihtiyacı varsa hazırız’ dedi

7.06.2018 23:49:18

Teker, ‘Silivrispor'un bize ihtiyacı varsa hazırız' dedi

Olağan genel kurula hazırlanan Silivrispor'da Başkanlığa adaylığını açıklayan Serdar Teker bir açıklama yaparak kulüpteki son durumu değerlendirdi.

Yazılı bir basın açıklamasında bulunan Serdar Teker geçmişte zor durumda olan kulübü devraldıklarını da sözlerine eklemeyi unutmadı. Yaptığı açıklamasında Serdar Teker; “Maddi olarak sıkıntıya düşmüş ve başkan adayı çıkaramadığı bir dönemde Silivrispor'umuzu bulunduğu noktadan yukarılara taşımak adına elimizi taşın altına soktuk. Altyapısından yetiştiğim ve lisanslı bir futbolcu olarak oynadığım kulübüme 2009-2010 sezonunda başkan olarak hizmet vermekten mutluluk ve gurur duydum.

En zor zamanlarda da kulübümüzü sahiplendik

Ben ve yönetici arkadaşlarım hiçbir karşılık beklemeden fedakârca çalıştık ve kulübümüzü hak ettiği noktaya gelmesini sağlayan fitili ateşledik. Borçları ödedik ve verdiğimiz tüm paraları kulübümüze hibe ettik. İsteyen arkadaşlarımız kayıtlarda mevcut olan belgeleri bizden talep edebilir.

Silivrispor'un yeri üst liglerdir

Ancak üzülerek başlattığımız bu yükselme trendinin sona erdiğini hatta kulübümüzün 32 sene sonra çıktığı TFF 2. Ligde bir sene bile tutunamadığını görüyoruz. Esas korkumuz bu düşüşün önümüzdeki yıllarda da devam etmesi ve birçok ismi iyi bilinen kulüp gibi amatör liglere geri dönmesidir. Biz bunu istemiyoruz ve buna karşı çıkıyoruz. Silivrispor'umuzun yeri yeniden ikinci lig hatta gerekli sportif hamleler ve tesisleşme hamleleri yapıldıktan sonra birinci ligdir.

Bu bir bayrak yarışıdır

Amacımız daha önce yaptığımız gibi başlayan bu düşüşü durdurmak ve ibreyi yeniden yukarı yönlü çevirmektir. Bunu yapacak maddi ve manevi güce sahibiz. Silivrispor'a değer veren tüm paydaşların da bizleri destekleyeceklerini düşünüyoruz. Hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık. Bu bir bayrak yarışıdır ve biz de zamanı geldiğinde bayrağı devretmesini daha önce yaptığımız gibi yapmayı taahhüt ediyoruz. Ama bu dönem Silivrispor'umuza gerekli katkıları sağlayabileceğimizi düşünüyor ve inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Hayat ne?
Sonraki » Sürprizlere gebe gelecek...

YORUM YAP