Tavuk çiftliğinde kaçak akaryakıt

Tavuk çiftliğinde kaçak akaryakıt

16.03.2017 11:24:16

Jandarma kaçakçılara göz açtırmıyor. İstanbul'da kaçakçıların akıl almaz uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Tavuk çiftliğini paravan olarak kullandığı tespit edilen kaçakçılara Jandarma ekipleri baskın düzenledi. Baskında, (1.088) litre kaçak motorin ele geçirildi.

İstanbul İli Silivri İlçesinde, bir tavuk çiftliğinde kaçak akaryakıt satışı yapıldığı ihbarı alan Jandarma ekipleri, söz konusu çiftliği takibe aldı. Çiftliğe çok sayıda şüpheli aracın giriş çıkış yaptığı belirlendi.

Çiftlikte park halinde bulunan (3) adet tır ve (2) adet otomobil tespit eden Jandarma ekipleri harekete geçti. Tırlarda yapılan aramada, variller içerisinde toplam (1.088) litre kaçak motorin ile motorin aktarma düzeneği ele geçirildi. Çiftlik çalışanlarının kaldığı barınakta yapılan aramalarda ise (1) adet 9 mm çapında tabanca, (17) adet fişek, (1) içimlik toz esrar ve 75 gr. kenevir tohumu bulundu.

6 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Tavuk çiftliğinde kaçak akaryakıt satışı yaptığı değerlendirilen (6) şüpheli  (H.B., M.B, H.G., G.K., C.Y., ve M.A.), Silivri Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla gözaltına alındı. Şüpheliler haklarında düzenlenen suç dosyası ile adli makamlara sevk edildi.

YORUM YAP