Tarım Bakanı Yumaklı: Volkan Yılmaz’ın sözü benim sözümdür

Tarım Bakanı Yumaklı: Volkan Yılmaz’ın sözü benim sözümdür

10.03.2024 14:16:04

Bir dizi temas için Cumartesi günü Silivri'de olan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Bütün samimiyetimle söylemek istiyorum ki, tüm belediyeler arasında örnek gösterilecek tarımsal üretim potansiyelini harekete geçiren bir Silivri Belediye Başkanınız var. Volkan Yılmaz'ın bizim konularımızla ilgili verdiği bütün sözler benim sözümdür” mesajını verdi.

Cumartesi günü Silivri'de bir dizi temaslarda bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Başkan Yılmaz ile birlikte STK'lar, muhtarlar, tarım kredi kooperatifleri ve çiftçilerle buluştu. Yumaklı ayrıca, Silivri Belediyesinin Fenerköy Mahallesi'ndeki yatırımları nedeniyle düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.
YUMAKLI: 31 MART YEREL SEÇİMLERİ SADECE BİR SEÇİMDEN İBARET DEĞİLDİR
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Cumhur İttifakı sadece bir ittifaktan ibaret değil, aynı zamanda bir gönül birlikteliğidir. El ele verince ve gönülden bir olunca, nelerin yapıldığını Silivri'ye bakarak görmek mümkündür” dedi ve açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Dünyanın altı üstüne gelirken huzur ve sükûneti sağlamak için Cumhur İttifakı'nı oluşturan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, bu ülkenin geleceğine dair söylenecek sözü olmayanlara karşı dimdik durmaya devam ediyorlar. 31 Mart Yerel Seçimleri sadece bir seçimden ibaret değildir. 31 Mart seçimleri Türkiye Yüzyılının inşasıyla alakalı azmimiz ve kararlılığımızla ilgilidir. Bu beraber çalışma isteğini nasıl ki Silivri'de gördüysek, aynı şekilde İBB için de görmeyi sizlerden istirham ediyoruz. Çünkü son 5 yılda sadece laf üreterek, mış gibi yaparak, geçen süreyi daha da uzatma adına olmayacak vaatler verilmeye devam ediliyor. Yapılmamış şeylerin yapılmış gibi gösterilmesine devam ediliyor. İBB'nin hizmet icraatları yanan metrobüsler, yanan otobüsler ve kapatılan metro tünelleri gibi sayamayacağım bir sürü olumsuz durumda dolu. Mevcut İBB yönetimi 5 yıl önce başladığı birçok inşaatı tamamlamayıp inşaatların etrafını tahta perdelerle çevirdi. O tahta perdelere de güzel afişler yapıştırdılar. 5 sene içerisinde o afişleri eskidikçe değiştirdiler. Şimdi bizler Murat Kuram'la fetret devrine son vereceğiz. Kentsel dönüşüm projeleriyle, trafik sorunlarını çözecek hamlelerimizle ve İstanbul'un bereketli topraklarındaki projelerimizle İstanbullulara çok daha rahat bir nefes aldıracağız. Birlikte Silivri ve birlikte İstanbul diyeceğiz” dedi.
“VOLKAN YILMAZ'IN SEÇİMLERDE KIRACAĞI REKORU MERAK EDİYORUM”
Silivri Belediyesinin ve Silivrili vatandaşların her zaman yanında olacaklarını ifade eden Bakan Yumaklı, “Bundan sonraki dönemde de sizler için çalışması, gayret etmesi ve üretmesi için Volkan Başkanıma mührü vereceğinizi biliyorum. Benim bundan hiçbir şüphem yok. Ben kendisinin kazanacağını biliyorum ve bugün de kendisine söyledim. Sadece rekoru merak ediyorum. İnşallah 31 Mart akşamı da o rekoru hep beraber göreceğiz.
“ÖRNEK GÖSTERİLECEK BİR SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANINIZ VAR”
Bütün samimiyetimle söylemek istiyorum ki, tüm belediyeler arasında örnek gösterilecek tarımsal üretim potansiyelini harekete geçiren bir Silivri Belediye Başkanınız var. Kendisi ‘Biz yaptıklarımızı gelecek seçimler için değil, gelecekler nesiller için yapıyoruz' dedi. Söylediği bu söz bizler için çok değerlidir.
“VOLKAN YILMAZ'IN BİZİM KONULARIMIZLA İLGİLİ VERDİĞİ BÜTÜN SÖZLER BENİM SÖZÜMDÜR”
Sevgili Volkan Başkanımız bana, ‘Buraya her gelenden bir söz alıyorum” dedi. Volkan Yılmaz'ın bizim konularımızla ilgili verdiği bütün sözler benim sözümdür.
“SİLİVRİ'NİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Tarım ve Orman Bakanlığı olarak her yerde taşra teşkilatları var. İl ve ilçe müdürlüklerimiz, tarım il ve ilçe müdürlüklerimiz, orman bölge müdürlüklerimiz, işletme şefliklerimiz, işletme müdürlüklerimiz ve Devlet Su İşlerimiz var. Bu arkadaşlarımız işlerini sessiz sedasız yaparlar. Görevleri de her daim sizlerin yanında olmaktır. Bunu da zaten hissediyorsunuz. Silivri'de tarımsal üretimle ilgili ne yapılmak isteniyorsa, bütün bakanlık teşkilatı olarak Silivri'nin yanında olacağız. Bundan önce vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM YAP