“Tarihin destanı Çanakkale’yi unutmadık”

“Tarihin destanı Çanakkale’yi unutmadık”

22.03.2017 09:34:01

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrenci ve öğretmenleri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla program düzenledi.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevinde düzenlenen programla kaydedildi. Okulun sinema salonunda gerçekleştirilen programda Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okundu. Maşalacı minikleri, günün anlam ve önemini belirten şiirler okudular. Çanakkale Zaferi'ni anlatan eğitici videolar izleyip o günün şartları, yaşanan zorluklar, vatan sevgisi, fedakârlık konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Öğrenciler, kendi elleriyle yaptıkları faaliyetlerle ve Şehitlik Anıtı yanında saygı duruşunda bulunuldu.
Bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğü için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimize minnet ve saygılarını ifade ettiler.

Renginar SALİ

YORUM YAP