Tarifeler belirlendi

Tarifeler belirlendi

15.06.2022 12:12:25

Silivri Belediyesi kısa bir süre içinde hizmete açmayı planladığı Hayvan Pazarı ile halk plajlarının ücret tarifelerini belirledi.

Silivri Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünce talep edilen belediye birimlerine lüzumlu ek ücret tarifeleri ile ilgili Plan Bütçe Komisyonu raporu Haziran Meclisi'nin ikinci oturumunda görüşerek karara bağlandı.
HAYVAN PAZARI ÜCRET TARİFESİ BELİRLENDİ
Buna göre Veteriner İşleri Müdürlüğü 2022 yılı Belediye Hayvan Pazarı Ücret Tarifesinde giriş ücretleri Büyükbaş Hayvan Girişi hayvan başına 10.00 TL, Küçükbaş Hayvan Girişi havan başına 4,00 TL, araç başına 15,00 TL olarak belirlendi.
Araç giriş ücreti tek seferlik olup her girişte ayrıca ücret alınır. Giren Aracın Pazar içinde indirme ve yükleme için bulunma süresi 30 dakika ile sınırlıdır, süre aşımında ayrıca ücret alınır.
HALK PLAJI TARİFESİ BELİRLENDİ
Yine Silivri Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü 2022 Yılı Belediye Halk Plajı Ücret Tarifesi doğrultusunda 2 şezlog + 1 şemsiye ücreti kişi başı 20,00TL olacak.
Hizmet Kullanım ücretleri günlük olup, peşin tahsil edilir.
Kişinin günü tamamlamadan plajdan ayrılması halinde kişiye ücret iadesi yapılmaz, hak talebinde bulunamaz.
Kullanılan malzemelere kullanıcıdan kaynaklı verilecek olan zararlar ayrıca tahsil edilir.
Engelli, Şehit Yakınları, Gaziler ve Gazi Yakınlarından kart gösterilmek şartıyla ücret alınmayacaktır.
Plan Bükçe Komisyonu tarafından yapılan inceleme sonucunda, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin f fıkrası gereğince Veteriner İşleri Müdürlüğü ve İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün 2022 mali yılı ek tarife teklifleri oy birliği ile uygun bulundu.
Seda ŞİMŞEK

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Voleybol İlçe 3.’sü oldular
Sonraki » Kadınlar Plajı

YORUM YAP