Tan: Lütfen gerçeği görün artık

Tan: Lütfen gerçeği görün artık

11.01.2017 12:20:16

Türk Eğitim-Sen Silivri Temsilciliği Şube Başkanı Cem Tan, Eğitim-Bir-Sen üyesi öğretmenlere seslendi. 

Hükümete yakınlığı ile bilinen Eğitim Bir-Sen sendikası yetkili ve temsilcilerinin son günlerdeki akıl almaz açıklamalarına Türk Eğitim-Sen Silivri Temsilciliği Şube Müdürü Cem Tan sessiz kalmadı. Tan, sosyal medya üzerinden isyanını dile getirerek, Eğitim Bir-Sen Sendikası üyelerine şöyle seslendi:

TAN: ÖĞRETMEN ARKADAŞIM LÜTFEN GERÇEĞİ GÖR ARTIK
“Eğitim Bir-Sen Üyesi Öğretmen Arkadaşım Lütfen Gerçeği Gör Artık !!!
Bir sendikanın var oluş nedeni üyelerinin ve temsil ettiği kitlenin her anlamda haklarını savunmak v.s. olduğunu bilmeyenimiz yok. Ama bir sendika düşünün ki;
● Her mutabakat döneminde yapacağı ve etki edeceği birçok şey varken bıkmadan usanmadan sizleri, bizleri zarara uğratsın. Attığı imzaların hakkını sormasın.
● Okullardaki müfredat sorunlarını görüşmek üzere sözde bir çalıştay düzenleyip sonuç bildirgesi olarak tek suçu Atatürk ilke ve İnkılap Tarihi dersine atsın. ( Atatürk milletçisi olmayacağız, Türk milletçisi olmayacağız peki biz neyi savunacağız? Araplar'ın hakkını mı?
● Bir internet sitesinde yapılan "En iyi sendikacı kimdir" anketinde bile geride kalınca hacker eliyle siteye sızıp kendisine 20 bin oy verdiren her zaman olduğu gibi hile hurda ile kendini iyi gösteren bir sendika başkanına sahip olsun.
● Laiklik kâfirliktir diyerek inancın kişi ile Allah arasındaki mahremiyetine el uzatan, kolaylıklarla dolu Dinimizi bir yönetim baskısı hâline getirmeye çalışan yöneticileri olsun.
● Sendikacılığı ve sizlerin haklarını makama, rütbeye ve koltuğa değiştiren bir iradeye sahip olsun. Haklarımızı aramak yerine işveren ile boy boy gövde gösterisi yapsın.
- Vakit artık gerçeği görüp sizlerin imzaları ile değerlerimizi somut bu zihniyete dersini verme vaktidir.”


Renginar SALİ

YORUM YAP