Sürpriz aday mı?

Sürpriz aday mı?

6.11.2023 11:27:06

Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, “Silivri ittifakını kuracağım” diyerek Cumhur ve Millet İttifakının Belediye Başkan Adayı olasılık tartışmalarına farklı bir boyut kazandırdı. Avlu'nun sürpriz bir isme de belediye başkan adaylığı teklifi götürdüğü öğrenildi.

Silivri siyasi kulislerinde geçtiğimiz haftanın en dikkat çeken konulardan biri de Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu'nun, SİBESO Başkanı Nuray Koçer'e Belediye Başkan Adaylık teklifi götürdüğü iddiasıydı.
AVLU: SİLİVRİ İTTİFAKINI KURMAYI ÖNERİYORUM
Konuyu sorduğumuz Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, “Sadece Demokrat Parti değil, Saadet, Gelecek, BBP, Yeniden Refah vs. gibi partilere çağrıda bulunarak ortak aday ile 2024 yerel seçimlerine girmeyi önereceğim. Silivri İttifakını kurarak ortak adayımızla Silivri halkına bir seçenek sunmanın yararlı olacağını düşündüm. Konu henüz kesinleşmedi, alt yapısına yönelik bir takım görüşmeler gerçekleştirdiğim doğru” dedi.
Avlu, ayrıca böyle bir yerel ittifak oluştuğu takdirde SİBESO Başkanı Nuray Koçer'e adaylık konusunu ilettiğini de belirtti.
KOÇER: KENDİNDEN ŞÜPHE ETSİN, BENDEN ETMESİN!
İddiaları sorduğumuz SİBESO Başkanı Nuray Koçer, “Volkan Yılmaz Silivri Belediye Başkan Adayı olduğu sürece oyum kendisinindir. Birlikte oy kullandığımız sandıktan kendisine tek oy çıksa kendinden şüphe etsin benden etmesin. Bu konuda bu denli net ve kesinim.
Selimpaşa, Silivri'den ayrı bir ilçe olup, tekrar Belediye olduğu taktirde mahallemin belediye başkan adayıyım. Bu hususta da netim” şeklinde konuştu.
Sevginar Sali

YORUM YAP