Silivri Gençlik ve Kültür Merkezi ihaleye çıkıyor

Silivri Gençlik ve Kültür Merkezi ihaleye çıkıyor

6.11.2023 11:25:38

Silivri Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi için 27 Kasım 2023 tarihinde yeni bir ihale daha düzenliyor. Başkan Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezimizin temelini  de birlikte atacağız, açılışını da hep beraber yapacağız” dedi.

Silivri Belediyesi, Gençlik ve Kültür Merkezi Yapım İşi için yeniden ihaleye çıkıyor.
İHALE ŞARTLARI
İhale ilanında işin niteliği, türü ve miktarı şöyle ifade edildi: “19431,89 m² Plywood ile düz yüzeyli betonarme kalıbı yapılması, 1457 ton Ø 14- Ø 28 mm nervürlü beton çelik çubuğu, çubukların kesilmesi, bükülmesi ve yerine konulması,1569 m³ Beton santralinde üretilen veya satın alınan ve beton pompasıyla basılan, C 35/45 basınç dayanım sınıfında, gri renkte, normal hazır beton dökülmesi (beton nakli dahil) vb. yapım işleri.”
İhaleye konu işin süresi yer tesliminden itibaren 410 takvim günü olarak ilan edilirken, işe başlama tarihi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde olarak duyuruldu.
İhale (son teklif verme) tarih ve saati 27.11.2023 - 11:00 olup ihale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ek Hizmet Binası ( Alipaşa Mahallesi Açar Sokak Silivri/ İstanbul) şeklinde belirtildi.
İhale şartlarının ayrıntılarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.
file://sedapc/haber%20dosyasi2/4%20KASIM%20CUMARTES%C4%B0/resmi%20ilan/ILN01920887/ILN01920887-ilan.html
HERKES VAAT ETTİ…
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, seçim vaatlerinden bir tanesini daha hayata geçirmek üzere ihaleye çıkıyor. Silivri'nin uzun yıllardır hasretini çektiği Gençlik ve Kültür Merkezi projesi Piri Mehmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi'nde hasarlı olduğu için yıkımı gerçekleştirilen ek hizmet binasının bulunduğu alan üzerine, zemin +4 kat şeklinde inşa edilecek. Silivri Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi, 13.250 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Merkezin içerisinde; robotik kodlama atölyesi, satranç odası, 3D ürün, dijital fotoğrafçılık atölyesi, çok amaçlı salonlar, idari hizmet ofisleri, müzik-ahşap-resim atölyeleri, sergi alanları, kafeterya, derslikler, 400 kişilik konferans ve nikah salonu, marangozluk atölyesi, resim atölyeleri, müzik atölyesi, toplantı odası, kütüphane, sergi salonları, otopark ve birçok hizmet alanı yer alacak. Çalışmalar tamamlandığında Silivri, içerisinde kültür, sanat, eğitim faaliyetleri ve sosyal aktivitelerin gerçekleştirildiği dev bir merkeze kavuşmuş olacak.
YILMAZ: TEMELLERİ DE ATACAĞIZ, AÇILIŞINI DA BİRLİKTE YAPACAĞIZ
Silivri Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi hakkında bilgiler veren Başkan Yılmaz, “Silivri'de benden önceki tüm belediye başkanlarımızın, başkan adaylarımızın ve bu göreve talip olan herkesin seçim beyannamesine koyduğu bir kültür merkezi vardı. Allah'a çok şükür ki o kültür merkezinin temelini atmak bize nasip olacak. Biz bununla da yetinmedik ve kültür merkezinin yanına bir de Silivri'nin gençleri için, Türk gençleri için bir gençlik merkezi de inşa edeceğiz. Çok kısa bir süre sonra temelini atacağımız ve kısa süre içerisinde bitireceğimiz Gençlik ve Kültür Merkezi hem Silivri'nin kültürüne ve sanatına katkı sağlayacak hem de Silivri'nin gençlerine hizmet verecek. Silivri Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezimizin temelini de birlikte atacağız, açılışını da hep beraber yapacağız” dedi.
Sevginar Sali

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki “Emanetin emin ellerde”
Sonraki » Sürpriz aday mı?

YORUM YAP