Sözcü yazarı Turan’dan Yılmaz hakkında dikkat çeken yazı

Sözcü yazarı Turan’dan Yılmaz hakkında dikkat çeken yazı

18.04.2022 12:42:16

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz iktidarının 4. Senesine giriş yaparken ulusal düzeyde çalışmaları ve yerel yönetim anlayışına dair yankılar dikkat çekmeyi sürdürüyor. Fox'un gündeminde yer aldığı haberler güncelliğini korurken, Sözcü Gazetesinin usta kalemi Rahmi Turan'dan ilginç bir Volkan Yılmaz portresi geldi.

Sözcü Gazetesi'ndeki son köşe yazısında Türk Basının usta kalemi Rahmi Turan, İBB'deki faaliyet raporu görüşmeleri üzerinden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve ilçemiz hakkındaki izlenimlerini paylaştı.

Cumhur İttifakı MHP'li Belediye Başkanı Volkan Yılmaz hakkında Sözcü sayfalarında yer alan ve ‘karşı mahalle' değerlendirilmesi olarak addedilebilecek Rahmi Turan'ın yazısı esasen Silivri Belediye Başkanının mahalleler üstü niteliğini ortaya koymakta.

Turan'ın yazısında Volkan Yılmaz ve Silivri Belediye Başkanı olarak çalışmaları hakkındaki yorumu aynen şu şekilde: “Sevgili okurlar... Yukarıdaki fotoğraf, son dönemin en hazin resmidir. Acı bir görüntü ve ibret alınacak bir fotoğraftır.

Bunu gördüğüm vakit nasıl üzüldüm, bilemezsiniz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2021 Faaliyet Raporu kapanış konuşması yaptığı sırada, Belediye Meclisi Salonu'nda çoğunluğa sahip olan Cumhur İttifakı'ndan sadece MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz vardı.

Ya diğerleri?

Hepsi çekip gitmişti... İstanbul'un sorunları onları ilgilendirmiyormuş, halkın derdi kendi dertleri değilmiş gibi...

İstanbul halkının oylarıyla seçilerek o göreve geldikleri halde, halka yapılan hizmete ilgi duymayanların, hatta kendilerine oy verenlere ihanet edenlerin o görevlerde işi ne?

Belediye Meclisi salonunun Cumhur İttifakı sıralarında tek başına oturarak Başkan Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasını ciddiyetle dinleyen kişi, MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'dı.

“TAKDİRLE İZLEDİĞİM BİR BELEDİYE BAŞKANI”

Volkan Yılmaz'ı tanımam... Şimdiye kadar hiç karşılaşmadık... Fakat çalışmalarını takdirle izlediğim bir Belediye Başkanı'dır.

“SİLİVRİ'YE GİDİN GÖZLERİNİZLE GÖRÜN EMEĞİ, BAŞARIYI”

İnsanların yüzünün güldüğü ender ilçelerden biridir Silivri... Oraya gidin, midye dolma, balik-ekmek yemeden önce mutlaka sahilde bir tur atın... Gözlerinizle görün emeği, başarıyı...

“SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANI'NIN ANLAYIŞI TAKDİR EDİLECEK BİR DAVRANIŞ”

Ekrem İmamoğlu Faaliyet Raporu kapanış konuşması yaptığı sırada yanındaki tüm koltuklar bomboş dururken, Volkan Yılmaz tek başına onu dinledi, notlar aldı, görevini tamamladı. Silivri Belediye Başkanı'nın işine ve seçmene saygısı, demokrasi ve kültür anlayışı takdir edilecek bir davranıştı.

Keşke tüm politikacılarımız böyle demokrat olsa...”

Sevginar SALİ

YORUM YAP