Silivrisporlu gençler yemekte ağırladı

Silivrisporlu gençler yemekte ağırladı

2.05.2023 10:02:08

TFF U 18 Türkiye Şampiyonası İstanbul Birinciliği grubunda şampiyon olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazanan Silivrispor'a moral yemeği yönetim kurulu üyesi Vedat Tunbar'dan ve Uğur Babayiğit'ten geldi.

Yemeğe Palmiye Düğün Salonları Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Babayiğit ev sahipliği yaptı. Mükemmel bir ortamda verilen yemekte futbolcuların morallerinin son derece yüksek olduğu gözlendi. Yemeğe ayrıca Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu, Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Tekin, İASKF Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Ercan, Silivrispor Gençlik Geliştirme Direktörü Yılmaz Lise ve altyapılarda görev alan tüm teknik patronlar ile birlikte finallere gitmeye hazırlanan tüm oyuncu kadrosu katılım sağladı.

ÇOLAKOĞLU; YANINIZDA OLACAĞIM
Yemekten sonra gençlerle bir araya gelen Kulüp İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu; “Gençler biliyorsunuz ki 3. Lige çıktık. Sizlere çok ihtiyacımız var. Bir an evvel a takımda sizleri görmek istiyorum. Ayrıca gittiğiniz turnuvada da iyi derece alacağınızı biliyorum. Gösterin kendinizi ve kanıtlayın Silivri'nin geleceğinin sağlam temellere atıldığını. Yolunuz açık olsun yanınızda olacağım” dedi.

TUNBAR, BİZLERİ GURURLANDIRDINIZ
Silivrispor Altyapılar Sorumlusu Vedat Tunbar gecede gençlere yaptığı konuşmasında; “Sizlerle gurur duyuyorum. Sezon başından bugüne kadar gösterdiğiniz performansla bizleri gururlandırdınız. Yolunuz açık olsun. Sizlere inanıyor ve güveniyorum geleceğimiz olan altyapılarda ne denli iyi işlere imza attığımızın en güzel göstergesi sizlersiniz. Hocalarım sizlerde özverili bir şekilde çalıştınız ve bugünlere geldik. Yolumuz uzun ve meşakkatli güzel günlerde hep birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP