Silivrispor yönetimi protokol ziyaretlerinde

Silivrispor yönetimi protokol ziyaretlerinde

4.08.2021 09:46:33

Geçtiğimiz ay içinde yapılan Silivrispor olağan genel kurulan ardından göreve gelen Akgün Duru ve yönetim kurulu üyeleri ilçe protokol ziyaretlerini gerçekleştirmeye başladı.

Silivrispor'da Başkan Akgün Duru ve yönetim kurulu üyeleri ilçe protokol ziyaretlerinin ilkini Silivri Kaymakamı Ali Partal ile başladı. Kaymakam ziyaretinde yaklaşık bir saat kalarak kulübün mali yapısındaki sıkıntılar ve ivedi yapılması gerekli yatırımlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunulduğu gelen bilgiler arasında.

Silivri Kaymakamı Ali Partal ziyaretinin ardından Silivrispor heyeti Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim'i makamında ziyaret ettiler. Özellikle iç saha maçlarında emniyet güçlerinin gösterdiği performanstan da bahsedilen ziyarette Silivrispor ekibi gösterilen hassasiyetten dolayı teşekkür ederken emniyet müdürü ise yeni sezonda başarılar diledi.

Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Silivrisporlu ekip günün son ziyaretini Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a yaptı. Yaklaşık bir saati aşkın süren ziyarette kulübün mali yapısının sıkıntılarını ve kulübün borç yükünün resmi evraklarıyla sunumu yapıldığı bildirildi.

 

YORUM YAP